kfitzath ha-derech

verkorten vd wegDe Hebreeuwse term kfitzath ha-derech betekent letterlijk: het verkorten van de weg. De weg is in de kabbalah hetzelfde als bij de taoisten en tantristen waar ha-derech andere namen heeft: tao, dao (Chinees) spanda, kundalini (Sanskriet). Op 4 december leg ik hier in het kader van mijn nieuwste lezing GREEN LOVE MAGIC alles over uit. Kfitzath ha-derech werd officieel slechts door enkele Ba’al Shems (Kabbalstische avatars) toegepast. De laatste was Israel Ben Eliezer in de 18de eeuw. GREEN LOVE MAGIC is een complete ontnuchtering van magie en maakt helder en technisch duidelijk hoe magische processen, ook op het hoogste niveau werken en hoe je dit kunt toepassen om in je eigen leven of het tijd / ruimte / bewustzijn continuum waarin je deze incarnatie leeft en beweegt veranderingen van richting kunt genereren.

Frontpage-afbeelding-Dharma29 September, zondag as geeft ik weer PEZ, dat is een workshop an sich, maar ook een goede voorbereiding energetisch (mocht je serieus geinteresseerd zijn) op hetgeen ik 4 december leer.

de Other

 

David Goddard, de Brits-Roemeense occultist die mij ooit inwijdde in kabbalistische engelenmagie vatte het alter ego van de magie ooit heel treffend samen: As soon as you turn to God Hell breaks loose! Magie is echt, magie correct uitgevoerd werkt, alleen je moet weten hoe je, jezelf moet beschermen. Iedereen die vanuit hartenergie de grid van ons huidige tijdframe verstoord om een betere groenere meer menselijke wereld te initieren komt de wachters tegen, een cluster krachten die in de kabbalah Sitra Achra (de Andere Kant) wordt genoemd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *