MAMA spreekt namens moeder Aarde Monsanto vermanend toe

mamGisteren werd op de Dam in Amsterdam deel genomen aan de Wereldwijde March against Monsanto protesten. Daarbij gingen er miljoenen mensen de straat op maar helaas is Nederland geen “demonstratie”land. De opkomst was beduidend lager dan tijdens de vorige van 25 mei. Toevallige passanten die zich afvragen waar de demonstratie over gaat, krijgen op zijn best te horen van een iets beter geïnformeerde shopper dat het te maken heeft met “die Monsato omdat die doen aan genezende Marsipulamie ofzo”. Het publieke bestel zou hier best wat meer aandacht aan mogen geven want Monsanto is namelijk zeer nauw verbonden met de Codex Alimentarius. Het gaat ons allemaal aan, over de hele wereld dus ook in Nederland.

mama deel dagDe MAMA DeelDag staat in het teken van het positieve alternatief: duurzaam eten en liefdevol delen. Wereldwijd hebben 10 bedrijven 67% van ons eten in handen. Dit heeft grote gevolgen voor milieu, mensenrechten, gezondheid en biodiversiteit. Onze voedselvrijheid komt in gevaar… Het kan anders! Regionaal en biologisch eten heeft de toekomst. En het smaakt ook nog beter! Dus kook, bak of koop iets lekkers, neem het op 12 oktober mee naar de Dam en vier met elkaar de voedselvrijheid. Vergeet je klapstoeltje niet!
Met heel veel liefde en plezier nodigen we jullie uit voor de second edition van de March Against Monsanto! Deze dag vindt wereldwijd plaats en staat in het kader van wereldvoedseldag en voedselvrijheid. Daarom organiseren we op de Dam de ‘MAMA eet wat je weet DeelDag’.
De MAMA DeelDag staat in het teken van het positieve alternatief: duurzaam eten en liefdevol delen. Wereldwijd hebben 10 bedrijven 67% van ons eten in handen. Dit heeft grote gevolgen voor milieu, mensenrechten, gezondheid en biodiversiteit. Onze voedselvrijheid komt in gevaar…
Het kan anders!
Regionaal en biologisch eten heeft de toekomst. En het smaakt ook nog beter! Deelnemers aan de demonstratie werden opgeroepen om iets lekkers te koken of bakken en mee te nemen naar de Dam en met elkaar de voedselvrijheid te vieren.

gmo protest dam

2 gedachten over “MAMA spreekt namens moeder Aarde Monsanto vermanend toe”

 1. Plastic in Your Food and Blood: 20 Ways to Avoid It

  http://www.disclose.tv/news/Plastic_in_Your_Food_and_Blood_20_Ways_to_Avoid_It/94377#ixzz2gxez9Dkz

  &

  De wereld volgens Monsanto (vlaams/nederla nds ondertiteld)

  &

  #BoycottMonsant o – A Simple List of Companies to Avoid

  http://blogtechpirate.wordpress.com/2013/10/09/boycottmonsanto-a-simple-list-of-companies-to-avoid/

  &

  UFOTV® Presents : UFO SECRET 3D — GMO 3D CARTOON

  &

  UFOTV® Presents : Bad Seed — Danger of Genetically Modified Food — FREE Movie

  &

  WAT DE VOEDINGSINDUSTR IE NIET WIL DAT JIJ WEET

  http://olympiczion.nl/index.php/wat-de-voedingsindustrie-niet-wilt-dat-jij-weet/

  &

  Mijn Aspartaam Experiment

  http://www.aspartaam.nl/experiment/mijn_aspartaam_experiment1.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *