Week 40: Durf te vragen!

Durftevragen_Cover_lowresBestseller over het werven van donateurs

DURF TE VRAGEN

Leer effectief donateurs te werven…
Nederlandse versie van Amerikaanse bestseller over het werven van donateurs.

Het idee om geld te vragen lijkt de meeste mensen af te schrikken. Toch moeten non-profits door o.a. bezuinigingen steeds vaker een beroep doen op donateurs

Durf te vragen! is geschreven door Marc A. Pitman, een Amerikaanse expert op het gebied van fondsenwerving die regelmatig geciteerd wordt door Reuters, CBS en de Chronicle of Philanthropy.

Aan de hand van de R.A.A.K. formule legt de schrijver uit hoe je stapsgewijs en zonder angst donateurs kunt benaderen en hoe goede relaties met donateurs opgebouwd worden. Ook legt hij uit hoe je donateurs op een relevante manier bij je project kunt betrekken.

Durf te vragen! geeft je handvaten die je helpen om je doel te financieren en leert je dat door het vertellen van een verhaal het vragen van geld eenvoudiger is.
Ook is er aandacht voor de zeven meest voorkomende fouten op het gebied van fondsenwerving en hoe je die zonder angst kunt vermijden.
Ook zal de schrijver he een aantal geheimen verklappen om met succes geld te vragen en leert je om met plezier fondsen te werven.

Durf te vragen helpt jou grote bedragen in te zamelen voor je non-profit of goede doel!

Meer informatie

  • Durf te vragen (bestseller over het werven van donateurs)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *