Beslag legging door de deurwaarder is bij wet een criminele daad

beslagSchuldhulp behoevend Nederland, mocht er op de goederen van uw huis beslag zijn gelegd, en uw huis daarvoor worden gebruikt als opslag en veilinghuis voor de openbare verkoop. Dan begaat dit graai  -en plunder gilde van Oranje, een criminele daad.

In het filmpje hieronder wordt aan u uitgelegd, wat u in zo’n geval te doen staat.. om te voorkomen dat u een van de vele slachtoffers wordt van de meest illegale roof van goederen in de vaderlandse geschiedenis.

 

10 gedachten over “Beslag legging door de deurwaarder is bij wet een criminele daad”

 1. Wij hebben ook een oplossing voor dit, als de deurwaarder nog niet bij u binnen is geweest kan stichting Minima u helpen.
  Neem daarom een kijkje op onze website bij waarom !!!!!
  Overigens wat deze best man zeg is niet helemaal waar dit heb ik door een jurist uit laten zoeken.

 2. Klein foutje in de tekst: “Dan OVERTREEDT dit graai -en plunder gilde van Oranje, een criminele daad.” moet zijn “Dan BEGAAT dit graai -en plunder gilde van Oranje, een criminele daad.”. Verder een puik artikel!

 3. .

  Een weinig steekhoudend verhaal. Hoewel de schuldenaar eigenaar blijft tot het moment van de openbare verkoop, wordt door de (legale) beslaglegging dat eigendomsrecht beperkt. Het recht om het beslagen goed te vervreemden (verkopen) wordt de schuldenaar ontnomen door middel van een rechterlijk vonnis. Het alternatief is dat de deurwaarder de spulletjes wegsleept en ergens opslaat tot aan het moment van verkoop. Wie zich verzet tegen de openbare verkoop vanuit zijn huis, moet dus met die consequentie rekenen. Ik denk niet, dat een schuldenaar daarmee veel beter af is.

 4. Dit is een gevaarlijke gek die zijn eigen regeltjes bedenkt, niet gehinderd door de minste vorm van welke juridische achtergrond dan ook!!

  De arme ziel begrijpt het verschilt niet tussen het leeghalen van je huis door de deurwaarder in gezelschap van politie en slotenmaker, en het organiseren van een veiling. Het begrip ‘openbaar’ slaat volgens deze nitwit op het toegang geven van iedere burger tot jouw huis.

  Boedelbeslag bestaat uit twee dingen; het weghalen van alles van waarde vanuit je huis waarna dit wordt opgeslagen bij Domeinen, en de daarop volgende veiling van deze spullen in een voor ieder toegankelijke veilingruimte die eigendom is van het Ministerie van Financiën. Hieraan voorafgaand heb je kijkdagen, waar iedereen kan komen kijken wat er geveild wordt. Dit gebeurt wekelijks, en al meer dan een eeuw op deze manier, bij wet geregeld.

  Laat nou in godsnaam niemand denken dat een kneus als in dit filmpje die ene slimme loophole heeft uitgedacht waarmee hij Justitie te slim af is en je spullen dus niet kwijt kunnen raken, want daar komen ongelukken van!!!

  Een raadslid of de eerste cassiere van de supermarkt zijn ook niet de personen waar je te rade moet gaan om te vragen hoe dit nou precies zit. Elk gratis juridisch loket kan je precies het wetboek openslaan bij de relevante wetsartikelen waar dit exact beschreven staat.

 5. Jekan ook van je huiskamer 1 grote kist maken, alles er in zetten. Dan moeten ze de gevel er uit halen. Want jij hebt het recht om te bepalen, hoe jou spullen worden opgeslagen als ze het komen opslaan. Het is maar een idee

 6. Mooi stuk, nu vraag ik mij af. Zodra ik ze niet binnen laat, mag ik 1x doen, 2e keer “mag” ik ze niet meer weigeren want dan zou de politie de deur open maken, waarvan de kosten natuurlijk weer op mij worden verhaald, wat dan? ik kan wel zeggen meneer, dit mag niet bij de wet..? maarja.. ze blijven dan echt niet buiten staan. en het krantenbericht, over de openbare verkoop. dat wordt ook op mij verhaald. Dus al met al.. weer verder van huis? Of zijn tegen deze kosten (ook slotenmaker, want die is er natuurlijk ook bij) ook iets te doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *