Totalitaire sekte Wilders blijkt andermaal organisatorische janboel

louis-bontes-pvv-scr
Louis Bontes

Het is alweer hommeles binnen de PVV. Deze keer is Kamerlid Louis Bontes (afbeelding) uit het fractiebestuur gestapt, en gestopt als penningmeester omdat hij de schimmige partijfinanciën niet voor zijn rekening wil nemen.

Dat meldt NRC Handelsblad zaterdag. Bontes bevestigt tegenover de krant dat hij zijn functies in de partijtop heeft neergelegd. Hij blijft wel Kamerlid. Bij de PVV is verder niemand bereikbaar voor commentaar, merkt de Telegraaf.

Het PVV-fractiebestuur bestaat nu nog uit Geert Wilders, Martin Bosma en Fleur Agema. Voor Wilders is de stap van Bontes een zoveelste tegenvaller. Hij verliest een bondgenoot die samen met Bosma en Agema de orde bewaakte:

‘Als partijgenoten te veel contact met de buitenwereld onderhielden of ineens in een televisieprogramma opdoken, spraken zij hen daarop aan’, schrijft NRC.

Interne organisatie PVV blijft rommeltje

In maart 2012 is Bontes tot het fractiebestuur toegetreden op voorspraak van onder meer Bosma en Agema. Het was een tegenreactie op de turbulente campagne van Hero Brinkman voor meer democratie en openheid.

Bontes steunde de lijn van de partijtop. De keuze voor Bontes werd door Brinkman opgevat als een keuze tegen de door hem bepleitte openheid. Twee weken later stapte hij op en ging met een eigen partij verder.

Wilders, Bosma en Agema willen de PVV isoleren, en dwingen de rest van de fractie om zo veel mogelijk afgescheiden van collega-politici en journalisten politiek te bedrijven. Deze onwerkbare situatie levert steeds problemen op.

Het vertrek van Bontes uit het fractiebestuur toont wederom aan dat Wilders en zijn twee vertrouwelingen over weinig organisatorisch talent beschikken. Een partij als dictatoriale sekte organiseren, is vragen om problemen.

Afbeelding: screenshot ClingendaelEuropa/Youtube

Door: Marcus Lucas

bron: politiek.blog.nl

4 gedachten over “Totalitaire sekte Wilders blijkt andermaal organisatorische janboel”

 1. Hoi Paul,

  Aan de linkerzijde van de politiek zijn het ook geldgraaiers/Salon socialisten 🙂
  Een pot nat de gehele politiek

  Ex-wethouder (PvdA): € 503.485,- wachtgeld

  http://ejbron.wordpress.com/2013/10/19/ex-wethouder-pvda-503-485-euro-wachtgeld/

  of

  Commissie-Halsema kostte belastingbetaler €21.000

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21887503/__Halsema_kostte__21.000__.html

  Maar gelukkig wordt nu alles geopenbaard.
  Hopelijk wordt het gehele volk nu eindelijk wakker i.p.v. met Oranje Vlaggetjes te zwaaien op 30 april

  Saludos,

  Pablo

  1. En ze komen hier allemaal aan de beurt hoor, het pluche.. en als er iets positiefs te melden valt dan maken we daar ook melding van, maar voorlopig zien we jammer genoeg vooral nodeloze belasting van het “volk” en nog veel nodelozere verrijking van zichzelf en de clubjes die al deze ellende hebben veroorzaakte en daar ook gewoon mee doorgaan.

 2. Hola hermano del Polder Paul,

  De Nederlandse Jeugd, the kids of Aquarius, worden Nu wakker en gaan met muzikale vibraties de Illuminati & Co te lijf 🙂

  Kid DeVille – Matrix (Anti-Illuminati)

  Kid DeVille – Fuck de NWO (Illuminati Diss)

  &

  Straathonden – Dees is de wereld – Official video

  Saludos cordial,

  Pablo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *