De gifbeker


Amalgaam, de zilvergrijze tandvullingen of geplombeerde tanden zijn niet zo onschuldig als sommige tandartsen je willen doen geloven. Ze bevatten 50% supergiftig kwik en dat is zowat de tweede giftigste stof op aarde!

AmaalgaamvullingOp de website van amalgaam.be vind je informatie over het gevaar van de grijze amalgaam-tandvullingen, de symptomen van kwikvergiftiging, hoe je er vanaf komt met de hulp van een bio-tandarts en terug gezond kunt worden door ontgifting.

Na decennia van over en weer gediscussieer zou het echt wel algemeen bekend moeten zijn dat amalgaamvullingen wel degelijk ALTIJD schadelijk zijn. Er zijn nu al zoveel wetenschappelijke proeven gedaan die aantonen dat het kwik op drie wijzen in je lichaam komt:

 

1. Door het kauwen verdampt het kwik uit de vullingen en je ademt het in
2. Via je tandwortels dringt het door in je lichaam
3. Door het speeksel en voedsel dat door het kauwen kwik opneemt uit de vullingen

amalgaamToch blijven velen volhouden dat het niet wetenschappelijk bewezen is dat er kwik vrijkomt. Hoe komt het dat dit niet gewoon verboden is? In sommige landen is het zo goed als verboden, alvast voor kinderen en zwangere moeders. Het Verbond van Vlaamse tandartsen bagatelliseert de gevaren van amalgaam en verklaart het als het beste tandvulmiddel.

Het probleem is dat de vergiftiging heel traag gaat, waardoor men dikwijls pas na jaren ziekteverschijnselen heeft, die meestal door de tandarts niet in verband gebracht worden met amalgaamvullingen. Bij de één bezwijkt het lichaam al wat vroeger of later dan bij de ander. Slachtoffers genoeg intussen. Miljoenen mensen lopen met amalgaam in hun mond en weten niet dat het de oorzaak is van hun zware gezondheidsproblemen. Heel typisch is de chronische vermoeidheid (CVS) en ziekten van de hersenen (Alzheimer).

Second Opinion : http://www.secondopiniontandarts.org/amalgaam.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *