Doorgeprikt

cerubijnMeisje overleden aan mazelen : laakbaar en op het randje van het ethisch toelaatbare dat dit in- en intrieste voorval zo megabreed door het RIVM en de media wordt uitgemeten (met, voorspelbaar, oeverloze voor- en tegendiscussies)… Resultaat, de propagandamachine vaart er weer wel bij. Intussen ‘voor het gemak’ de lezer belangrijke informatie onthoudend dat het 17-jarige meisje zwaar gehandicapt was, gezondheidsproblemen had en zich in een rolstoel voortbewoog. Onderwijl de burger in de waan latend dat er een gezond Hollands ongevaccineerd meisje stierf aan de mazelen.

schippersVraag het minister Edith Schippers (aanvullende informatie ontbreekt ook hier): http://nos.nl/audio/568318-vraag-het-minister-edith-schippers-vvd.html

* Ziek kind niet inenten : vroeger zou geen arts het in z’n hoofd halen een ziek kind te vaccineren en dit wordt nog steeds afgeraden. In dit filmpje is de directeur van haar school aan het woord en vertelt over ziektebeeld van het overleden meisje. Na de zomervakantie kampte ze al met longproblemen NAAST haar vele andere lichamelijke klachten die ze er ook nog bij had :  http://www.omroepzeeland.nl/nieuws/2013-10-28/555358/meisje-uit-tholen-overleden-door-mazelen#.UndcTif_gj0

meisje in rolstoel* Voorzichtigheid geboden – bijsluiter BMR-vaccin : ‘Er werden gevallen van immunosuppressieve mazelen-encefelatis, longontsteking en overlijden als rechtstreeks gevolg van een infectie, verspreid door het mazelen-virusvaccin, gemeld bij personen met een ernstig verzwakt immuunsysteem die per ongeluk met een mazelenbevattend vaccin werden gevaccineerd.‘ http://www.rivm.nl/Documenten_en_publicaties/Algemeen_Actueel/Uitgaven/Preventie_Ziekte_Zorg/Bijsluiters/Bijsluiter_M_M_RVAXPRO_BMR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *