10e symposium en de 20e jaargang van Frontier

symposium 10Na de kaalslag die we gezien hebben in het Nederlands Magazine park van de afgelopen tijd, zoals onlangs weer binnen Sanoma, zijn er gelukkig ook nog juweeltjes van kleine uitgevers in de schappen van de boekhandel te bewonderen die het al jaren goed doen.  Frontier Magazine is zo’n voorbeeld. Binnenkort verschijnt het eerste nummer van de twintigste jaargang. Daar mogen we als uitgever dan best een beetje trots op zijn. In het volgende Frontier nummer zullen we daar dan ook aandacht aan besteden.

Daarnaast vieren we op 17 november een ander jubileum waar we in het huidige nummer 19.6  special aandacht aan geven: de 10e editie van het Frontier Symposium.
Bij de oprichting van Frontier was een van de doelstellingen om moeilijk verkrijgbare informatie makkelijker  toegankelijk te maken en te verspreiden. Sinds die tijd heeft internet het levenslicht gezien en is de informatie veel eenvoudiger toegankelijk geworden voor iedereen.
Gelukkig zijn er vele Nederlandstalige websites gekomen die de onderdrukte informatie onder de aandacht brengen.
Vaak blijkt de informatie niet verder te komen dan de mensen die al “ontwaakt” zijn. De gevestigde orde doet namelijk op alle gebieden haar best om de “alternatieve” invalshoek te ridiculiseren.

Daarmee blijft ze de goegemeente in slaap sussen. De alternatieve groeperingen zijn vaak kleine initiatieven die in hun eentje geen vuist kunnen maken. Gelukkig wordt er steeds meer naar samenwerking gezocht. De inschatting is dat de alternatieve media in Nederland gezamenlijk ruim 1,5 miljoen mensen kan bereiken. De gevestigde orde voelt de hete adem in de nek en maakt steeds meer rare sprongen. Hoe strakker de strop om de nek van de burger komt te liggen, des te meer onvrede er komt en des te groter de kans op verandering. We zitten met zijn allen op de eerste rang om te zien hoe de huidige maatschappij uit de bocht vliegt. Die veranderingen komen dan niet van onze “leiders” maar vanuit het individu zelf. Met zoveel ontwakende mensen om ons heen zien we de toekomst met vertrouwen tegemoet.

frontier 19.6Het uitgebreide programma van het Frontier symposium is daar volledig op gericht. Er worden uiteenlopende onderwerpen aangestipt, die gezamelijk hopelijk een inspiratiebron voor de aanwezigen mogen zijn. Er zijn diverse buitenlandse sprekers aanwezig, waaronder Dinah Veeris van Curaçao. Zij zal vanuit haar achtergrond vertellen over de natuurkrachten van haar eiland. We zijn onderdeel van de natuur, en daarom is het belangrijk om in harmonie et de natuur te leven. De oude Egyptenaren hebben die kennis nog paraat. Antoine Gigal zal ons daar in een zeer beeldrijke presentatie mee naar toe op reis nemen.

Het Frontier Radio team is onlangs vernieuwd en uitgebreid waardoor Frontier Radio met meerdere uitzendingen per week via internet te beluisteren zal zijn. Zij zullen ook op het Frontier Symposium aanwezig zijn. De hele dag zullen zij sfeer reportages uitzenden.

We heten u graag welkom op het Frontier Symposium

Bijwonen; haal hier uw kaartjes: http://frontierworld.nl/events/?post_type=product

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *