Waarom worden frauderende banken niet vervolgd?

rabolulDit evenement is voor komende maandag.Donna Laura Haaiman heeft een appeltje te schillen met  de Rabobank en aan de reacties te zien is zij niet de enige. Ben je het ook zo zat dat de banken er constant mee weg komen? Dat er nooit iemand wordt opgesloten voor miljardenfraude? Meld je dan aan en make some noise.

Laura schreef de Rabobank een brief waarin ze de “coöperatieve koei(uit)melkers” wijst op hun verantwoordelijkheden en eist dat er meer gebeurt dan een vingerwijzing naar de eindverantwoordelijke, die nauwelijks consequenties ondervindt van deze zeer serieuze bankfraude zaak. En doodleuk de boete gaat opvoeren als fiscale aftrekpost, waardoor wij als burgers/clienten/belastingbetalers feitelijk weer kunnen boeten.

Onderaan de brief, de videoboodschap van Laura, met de oproep om 18 november aanwezig te zijn in Utrecht aan de Croeslaan 18.

 

Geachte leden Raad van Bestuur,

Graag deel ik u mede dat wij met een delegatie van nog onbekend aantal volksvertegenwoordigers maandag 18 november 2013 omstreeks 13:00 een bezoek aan uw bank zullen brengen.

Wij begrijpen dat dit het hoofdkantoor is gevestigd te Croeselaan 18 3521 CB in Utrecht. Wij willen een aantal vragen stellen m.b.t. handelen rondom het libor en euribor schandaal. Via media hebben wij vernomen dat een misdaad middels belasting kan worden afgetrokken. Op deze manier zal deze kartelvorming nooit ten einde komen en het volk niet dienen. Wij hebben de mooie praatjes gezien in de media en het aftreden van de heer P. Moerland. Een uiterst mooi gebaar, maar veel te makkelijk. Als wij burgers een overtreding maken wegens fraude worden wij zeer hard aangepakt middels strafrecht. Wij zien dat corporaties voornamelijk private, behoorlijk worden beschermd middels lobby’s door regeringen. Regeringen die meer corporaties vertegenwoordigen dan het volk.

Wij moeten als burgers ergens een grens trekken en willen hier 18 november over in gesprek. Aangiften zullen plaatsvinden na het gesprek. Wij willen gewoon rechtvaardigheid.

Wij zullen in gepast geluid de bankbalie betreden en vragen naar uw medewerking omtrend een gesprek met een woordvoerder.

Mocht dit worden tegengewerkt.

Ga ik Laura Haaima gepaste stappen ondernemen middels aangifte.

Met vriendelijke groet,

Laura Haaima

 

raboaftrekbaarLaura besluit met een verdere uiteenzetting van haar verontwaardiging:

Ik kan nog steeds niet leven met een aantal feiten..

1: Piet Moerland stapt op een half jaar voor zijn pensioen (gezien zijn bankrekening totaal geen leed).
2: Er zit nog steeds niemand vast voor het grootste kartelschandaal ooit.
3: Dat jullie durven te werken met de kreet MVO.
4: Boete van de belasting aftrekken. (seriously???)

Bedoel een bank met zon naam, wie wil daar nog voor werken.
Mensen zonder moreel besef alleen nog of mensen die het gewoonweg niet snappen.

Screenshot 2013-11-17 at 00.49.30
Laura Haaima

Ik zal hierover blijven posten bloggen schrijven verspreiden en dwarszitten.
Ik wil antwoorden.

Ik zal niet rusten voor er mensen boeten.

Laten we maandag gewoon verhaal halen met een groep.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *