16 december No more mr. nice Hypotheekdrama

Ingezonden persbericht: 

Lieve mensen,

noodsituatie-front-2Het spel(l) gaat nu echt beginnen.

Maandag 16 december, 10.30 uur, rechtbank in Arnhem is de inhoudelijke behandeling van het Kort Geding dat Direktbank NV uit Amersfoort tegen onze cliënten van Hypotheekdrama.nl heeft aangespannen. Hier bijten we de spits af voor een rechtbank met het ontmaskeren van bankiers, die fraude plegen, woekerrentes rekenen, aan valsmunterij doen en onwetende burgers in valse hypotheekcontracten lokken.

Voor de talloze nieuwkomers bij Hypotheekdrama:
Direktbank NV wil via de rechter bereiken dat zij de sleutels (=het beheer) van de te veilen woning krijgen en dat die woning per direct ontruimd wordt, zodat de bank geïnteresseerden voor de veiling rond kan leiden.
Cliënten zijn geen wanbetalers, maar eisen van de bank de “natte inktversie” van het hypotheekcontract en de akte(s) van Cessie, waaruit blijkt of en hoe vaak het hypotheekcontract doorverkocht (gesecutariseerd) is. Direktbank NV heeft bij het Kort Geding belangrijke informatie weggelaten in de hoop de rechter voor haar karretje te spannen. Dat trucje is doorzien en zelfs de gemachtigde advocate namens Direktbank NV heeft nu die belangrijke informatie.

Komende maandag is de inhoudelijke behandeling van ons verweerschrift. Omdat Hypotheekdrama namens zoveel mogelijk huishoudens met betalingsachterstanden en/of een frauduleus hypotheekcontract wil spreken, is een uitpuilende publieke tribune van het grootste belang!!!
Dus onze oproep aan iedereen is om zoveel mogelijk aanwezig te zijn. Wij begrijpen dat dit een snipperdag kan kosten, dat het reizen geld kost en… en.. en…. En toch moet het gebeuren om een bres te slaan in het bankiersfront. Besef allemaal, dat het nu om deze cliënten gaat, maar dat er een moment kan komen, dat het om jouw/jullie zaak gaat en dan zouden jullie ook hopen op een uitpuilende tribune.
Vanaf 9.30 uur verzamelen we in Café Dudok, Koningstraat 40 (op 100 meter van de rechtbank, achter de Eusebiuskerk). Hier kunnen we na afloop ook nakaarten en meer vertellen over het verweerschrift en de procedure(s).

Maar we kunnen nog veel meer doen. Wij kunnen mailen, sms-sen, twitteren, schrijven op facebook, flyeren en ons mondje roeren. Want dit nieuws, deze datum, deze rechtszaak, moet heel Nederland door.
Tot maandag,
Eric & Luca.

frauderendebankenBELANGRIJKE MEDEDELINGEN!

17 december, executie-veiling Arnhem
Om 13.30 uur staat de veiling gepland (als de rechtbank Arnhem daar geen stokje voor steekt in het Kort Geding). De veiling vindt plaats in Congrescentrum Papendal, Papendalseweg 3 in Arnhem en is openbaar. Dirkzwager Notarissen is schriftelijk aansprakelijk gesteld voor alle kosten en de hele restschuld, indien zij deze onrechtmatige veiling toch door zet. Dus houdt de website in de gaten. Wij melden direct als deze veiling niet door gaat. Maar gaat hij door, dan plannen we na afloop een bezoekje aan het kantoor van de executie-notaris in. Dus ook hier is een opkomst in grote getale wenselijk.
bah nkBijeenkomst Hypotheekdrama, 29 december in Wijchen
Met het oog op alle spannende ontwikkelingen wordt het de hoogste tijd om de hele achterban weer bijeen te brengen. We gaan niet alleen juridische stappen nader toeleggen en verslag doen van de rechtszaken, maar ook een netwerk opzetten van regionale contactpersonen en ondersteuningsteam bij rechtszaken en executieveilingen overal in het land.
We willen de 91.000 mensen bereiken en bundelen. De bijeenkomst wordt gehouden in Dorpshuis “Oase”, Graafseweg 570, 6603 in Wijchen. Deuren open vanaf 13.00 uur, start 13.30 uur. Bij binnenkomst is er voor een ieder een kopje thee of koffie. Geen entree; we zetten een collectepot neer voor een bijdrage in de kosten van zaalhuur en organisatie. Aanmelding: info@hypotheekdrama.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *