Na Mr. Spong spant nu nog een advocaat een zaak aan tegen de banken.

De banken maken ons wijs, dat wij schulden bij hen maken, en dit ook nog eens met rente en andere bijkomende kosten aan ze terug moeten betalen, terwijl er veeleer sprake is van het tegenovergestelde. Er kan geen rechtvaardiging worden gevonden voor het feit dat bankiers hun schuldencreatie – en daaruit voortvloeiende schuldenslavernij , door middel van frauduleuze praktijken, zwendel, volksverlakkerij met een mandaat tot valsemunterij, misbruiken. Dit uit oogpunt van winstmaximalisatie voor puur eigen gewin en persoonlijke verrijking, met in hun kielzog de (supra-)nationale overheden, die over de ruggen van het volk cq de belastingbetaler  met staatsgeld (ons geld) spelen alsof het een casino betreft. In deze door de banken gecreëerde crisis wordt steeds meer duidelijk dat we in een land leven , waarin zelfs het oog en de adviseur van onze volksvertegenwoordiging , de Algemene Rekenkamer, zich niet wel voelt.bitchING

Met zijn hieronder staande eis wil Mr. Paul van de Waarsenburg dan ook duidelijk maken, dat het een grove miscalculatie met aanzienlijke economische consequenties was van de Nederlandse Staat om de ING Bank als private onderneming en ‘staatsgeldgoochelaar’  uit de door haarzelf gegraven put te halen. Zeker gezien het feit dat de bank(en) na de bail-out publiekelijk demonstreren dat zij van dit hele debacle niet hebben geleerd en ook geen spijt betuigen van hun exorbitante misdragingen, zouden we beter af zijn geweest als er voor was gekozen het zand over deze geldzombie te schuiven.

Wat geeft banken het recht om onder de dekmantel van chartaal en giraal geld, geld uit het niets te creëren en daarmee te parasiteren op de vruchten van andermans arbeid en kapitaal, in de vorm van rente, of zoals de gewezen grootindustrieel Henry Ford (*1863 – +1947) het treffend verwoordde: ‘A business that makes nothing but money is a poor business‘.

eu zombiePaul van de Waarsenburg (die daags na aanklacht jegens ABNAmro’s, Directbank NV en de banken in het algemeen door het team van  hypotheekdrama) dagvaardt de ING Bank om zich te verantwoorden voor de manier waarop geld wordt gecreëerd en voor het door de bank toegepaste verdienmodel (gekoppeld aan de hoeveelheid geld). Naar aanleiding van een aantal reacties op de vorige versie van ter zake kundige  juristen, die van de Waarsenburg hebben geadviseerd, is de dagvaarding aangepast voordat het definitief onder de rechter komt.

De dagvaarding met de complete uiteenzetting van de aanklacht vind u <HIER>

Ondertussen, bij de Rabobank:

  • Een aantal certificaathouders van de Rabobank willen bestuursleden individueel dagen. Immers ontspringen ze nu de dans omdat men strafvervolging afkocht. Ze waren echter wel verantwoordelijk en nu komen ze heel makkelijk weg met alles ondanks hun verantwoordelijkheid. Ze verkregen immers wel een vergoeding op basis van die zware verantwoordelijkheden…

Een gedachte over “Na Mr. Spong spant nu nog een advocaat een zaak aan tegen de banken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *