Week 49: Live, love and laugh

Een  receptenboek voor eerlijke, pure en makkelijke oplossingen voor voeding, opvoeding, ontspanning en gezondheid

Auteur: Prenen, Martine

live love learnMartine Prenen (1964) is een Vlaamse tv-presentatrice en journaliste die onder andere bij de NCRV, RTL4 en Veronica werkte en ook bekend is van haar deelname aan Expeditie Robinson. Zij studeerde af als gezondheidscoach en bundelde alles wat ze belangrijk vindt voor een leven in balans: goed eten, lol maken, liefhebben, bewust opvoeden, gezond genieten, energiek bewegen, natuurlijk genezen… * Mini-rituelen voor dagelijkse ontspanning * Healthboosters: wat zijn de àllergezondste voedingswaren? * Hoe kick je af van een suikerverslaving? * Hoe leer je je kind groenten eten? * Hoe vermijd je dat anderen je kinderen volproppen met snoep? * Moet je met een beetje hoofdpijn meteen naar pijnstillers grijpen? * Hoe blijf je mentaal en fysiek in topconditie?

Op tal van vragen tracht Martine een helder antwoord te geven. Vanuit haar eigen ervaringen geeft zij – met humor en een knipoog – ook praktische tips ’n tricks én recepten om zelf bewuster en gezonder te gaan leven. Van zelfgemaakte echinaceaijsjes (helpen tegen verkoudheid!) tot de kracht van oersuiker, van de 30-secondenmassage tot het geheim van een geslaagde romantische avond.
Met dit boek in de hand is bewust en gezond leven een peuleschilletje!

 

ISBN: 9789076541570

Prijs: 29,95

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *