7 maart. Neem je dan deel aan de oplossing, of blijf je deel van het probleem?

jerry cansErgens begin februari was voor trucker Jerry Agema de maat vol.
Om hem heen zag Jerry hoe collega’s, vrienden en familie steeds verder gebukt gingen onder de bezuinigingsmaatregelen van kabinet Rutte 2.
Agema kon het leed niet langer aanzien en nam een besluit, nu is het genoeg! Dit kan zo niet langer. Dit rariteiten kabinet moet naar huis worden gestuurd en het wordt tijd voor échte oplossingen door een echte volksvertegenwoordiging, aldus Agema.

Tot zijn eigen verbazing kreeg zijn oproep tot burgerlijke ongehoorzaamheid, aan alle Nederlanders om op te staan en te weigeren nog langer gebukt te gaan onder het draconische en kafkaéske beleid van Rutte 2, groot gehoor.

flyerHoe? Morgen op 7 maart zullen uit alle delen van het land in navolging op de reeds geplande Truckersactie, allerlei acties volgen met als doel Nederland plat te leggen als protest tegen de doorgeslagen bezuiningsmaatregelen van kabinet Rutte..
Het draagvlak voor deze massale volksbeweging komt wellicht voort uit de groeiende woede en onvrede onder de bevolking. Een bevolking die met iedere verkiezingsbelofte aan het electoraat hun portemonnee en de kwaliteit van leven, in rap tempo minder zien worden.

jerry aOveral in Europa wordt al op grote schaal actie gevoerd tegen het ondemocratische beleid van Brussel dat haar lidstaten bizarre maatregelen oplegt die een verlammende uitwerking hebben op onze samenleving. Inmiddels groeit de steun onder bevolking die zich als een man achter één man scharen: Jerry Agema.

Soulvability zocht Jerry op, en stelde hem, in een verder gesprek met Luuk de Waal Malefijt van Stichting Ons Geld en Tilasmi Frigge van de Lokale Munt de vraag wat hij met deze manmoedige demonstratie van burgerlijke ongehoorzaamheid wil bereiken.

 

 

Meer weten? Kijk op: www.landelijkedemonstratie2013.nl

Even Apeldoorn bellen..
Morgen zal Soulvability samen met We are Change, Hart van Nederland, VPRO’s Tegenlicht en de NOS in Apeldoorn verslag doen van de 7 maart actie van initiatiefnemer Jerry Agema. Wij doen hierbij een oproep aan de helden onder onze lezers die op deze dag bij hen in de buurt of elders de moeite hebben genomen om iets bij te dragen aan een initiatief van saamhorigheid en barmhartigheid voor je medemens. Graag zouden wij uw zelfgemaakte opnames van uw eigen ervaringen die dag in ontvangst nemen. Wij maken er dan met alle inzendingen die we binnen krijgen een bijzonder verslag van. U kunt uw filmpje(s) via info@earthmedia.nl naar ons opsturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *