Wat is een metro-man?

Wat is een metro-man? De metroman is de ideale man. De metroman is de man zoals de man hoort te zijn. Bij z’n gevoel.

Jake_GyllenhaalDe metroman blijft bij zichzelf. Hij is sterk en gaat zijn eigen weg. Hij leeft in vrijheid. Zelfstandig, zelf-verantwoordelijkheid, zijn eigen partner.
Sociaal en respectvol naar mens, dier, plant en planeet.
Aanspreekbaar en spontaan. Stellig over zijn ideeën en zacht van binnen.
Behulpzaam maar zonder zichzelf te verloochenen. Hijzelf komt op de eerste plaats. Daarmee is hij een sterk voorbeeld en iedereen van dienst, omdat hij straalt van levensplezier en zijn bijdrage levert.

We hebben er een heel land van nodig. Ze vormen de fundamenten van een wèrkelijk Volhoudbare Sociale Samen-Leving, omdat ze zorgen voor veiligheid en stabiliteit en de Vrouw gelegenheid geven Vrouw te zijn en haar niet storen in wat zij zo goed doet, haar bijdrage die de zijne overtreft.

maskedmetroHet is de Liefde voor elkaar en elkaars bijdrage die de Samen-Leving van morgen neerzet. Dat vereist dat ieder zijn en haar eigen partner is zodat Trotse Mannen en Trotse Vrouwen deze planeet bewandelen, niet gehinderd door emotionele patronen uit een ver verleden, maar leven in het hier en nu zonder bekommering over morgen.

Dát….lieve vriendjes en vriendinnetjes…dát is Leven zoals het bedoeld is.

Verwelkom de Metroman – opdat je
de Man of Vrouw in jezelf kunt omarmen.

~Ingeving van de Dag @ Het lichaam liegt nooit

Robert Jan | Zie ook facebook voor het Inzicht van de dag en andere zieleroerselen

3 gedachten over “Wat is een metro-man?”

  1. Heel eerlijk heb ik de plaatjes niet zelf uitgezocht. De hongerige, gretige blik van meneer één links boven zegt “vind mij leuk!!” – en dat is niet de uitstraling die ik zocht, liever iets onverschilliger… maar z’n t-shirt maakt alles goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *