Week 4: Ontmoeting met Saint Germain

ontmoeting-met-saint-germain #1 Ontmoeting met Saint Germain – Godfré Ray King
(2 delige uitgave)
Zou het kunnen dat de steen der wijzen een boek is? De auteur vertelt in wat in feite een autobiografie is, over zijn bijzondere ontmoeting met Saint Germain.
En maakt de lezer deelgenoot van een adembenemend avontuur en een verheffende ervaring naar werkelijkheden die nog door slechts weinigen hier op aarde mocht worden aanschouwd. Een reis die naar binnen gaat, en waar je onderweg via de Akasha en de etherische velden, oorden als Shangri La en Atlantis bezoekt.
Een ascentie handboek, die ongelooflijke mysterieën onthult, het is werkelijk Alchemistisch goud. Een literair juweel voor hoger en meerdimensionaal bewustzijn. Dat het boek na 10 jaar juridisch gesteggel tussen 2 uitgeverijen uiteindelijk weer gepubliceerd en verkijgbaar werd, geeft vertrouwen dat we eindelijk klaar zijn deze informatie te mogen ontvangen.

Ontmoeting met Saint Germain deel 2 – Godfré Ray King
ontmoeting met st germain 2
Dit boek sluit naadloos aan bij het eerste deel en vervolgd bij de mijn, waar het eerste deel eindigt. De tekst is meenemend, maar niet altijd makkelijk leesbaar. Voor de oplettende lezertjes is de verhaalvorm doorvlochten met aanwijzingen, opmerkingen en oefeningen waarmee je je eigen spirituele bewustwording kunt ondersteunen. Prettig, boeiend en zeer ondersteunend voor de knowledge seekers. Op sommige momenten in het verhaal is het wat overdadig, waardoor de meesten wellicht moeite zullen hebben het boek in een keer uit te lezen, ondanks de boeiende en onthullende materie.
Jammer is het zeer kleine lettertype. Een aanrader voor hen die hun spirituele ontwikkeling willen opwaarderen en over goede ogen beschikken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *