Week 3: Wat zit er in uw eten?

Wat zit er in uw eten?
Auteur: Corinne Couget & Will Jansen

boek wat zit er in uw etenVergiftig uw zelf niet langer!
Wat zijn additieven, wat zijn de E-nummers?
Dat vraagt u zich vaak genoeg af als u de etiketten leest van al die producten in de supermarkten. Wat betekenen ze, waarom zitten ze in het eten? Vaak kunt u ze niet eens goed lezen (ze zijn niet voor niets klein gedrukt), laat staan begrijpen. Al die moeilijke woorden en codes. Met deze gids kunt u er eindelijk achter komen wat er allemaal in uw eten gestopt wordt. En dat is niet gering. Op basis van wat u met deze gids te weten komt, kunnen er heel wat producten de kliko in. Het gaat om uw gezondheid, die u gratis heeft gekregen, die nergens te koop is, maar die wel dagelijks op de tocht staat omdat voedselproducenten het belang van hun portemonnee groter achten dan uw gezondheid..

2-wat-zit-er-in-uw-etenDe Francaise Corinne Couget bestudeert al meer dan veertien jaar de giftigheid van de voedseladditieven en de zogenaamde E-nummers. E staat niet voor de vitamine E, maar voor Europa, dat is alvast de eerste vergissing die ze uit de wereld helpt. Couget heeft tientallen internationale onderzoeken naast elkaar gelegd en bestudeerd. Dankzij haar inspanningen weet u in het vervolg wat u allemaal in de mond steekt en wat u voortaan moet laten liggen. Zorg voor uw eigen gezondheid. Dankzij dit boekje gaat u zich beter voelen en komt u minder bij de huisarts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *