Week 7: De Zoete Wraak

9200000019324141

De Zoete Wraak: Auteur: John Consemulder

Wist u dat Aspartaam een uiterst giftige stof is en zonder problemen op de markt kon verschijnen?

Wist u dat Aspartaam geproduceerd wordt met behulp van genetisch gemanipuleerde micro-organismen?

Wist u dat Aspartaam verboden zou moeten worden, maar dat de internationale regelgevingsautoriteiten al meer dan drie decennia lang een oogje dichtknijpen bij de goedkeuring?

Wist u dat de internationale ‘richtlijnen’ en ‘adviezen’ vanuit de zeer ondemocratische Europese Unie en de Codex Alimentarius er stap voor stap voor zorgen, dat volkomen veilige en zeer effectieve (en kostenbesparende) kruiden, homeopathische geneesmiddelen en natuurlijke geneeswijzen worden geweerd?

Wist u dat dit allemaal goed nieuws is, omdat dit boek u het ware gezicht van de farmaceutische industrie en de voedingsindustrie laat zien?

Wist u dat er ook eerlijke, gezonde, veilige en zeer effectieve voedingsproducten en geneesmiddelen (en zoetstoffen!) bestaan, waardoor onze ziektekosten drastisch omlaag zouden kunnen?

Wist u dat een belangrijke sleutel gelegen is in het ‘VIT’ (Verantwoordelijk, Integer en Transparant) willen zijn en handelen waar het om gezondheid gaat?

Advantame-300x250

‘De Zoete Wraak’ is de titel van het nieuwe boek dat door John Consemulder is geschreven. Daarin beschrijft John Consemulder het ware gezicht van de farmaceutische industrie, de voedingsindustrie en de ‘handlangers’ in de ‘handel in ziekte’ zoals patiëntenverenigingen, PR-bureaus, adviescommissies, onderzoeksinstituten, maar ook de draaideurenpolitiek en de collusie met de regelgevingsautoriteiten.

John Consemulder verteld in dit boek over aantoonbare neurotoxische en kankerverwekkende kunstmatige zoetstoffen Aspartaam als schoolvoorbeeld om de belangenverstrengeling, het machtsmisbruik, de geheimhouding, de onderzoeksfraude en de corruptie die deze industrie zo kenmerkt, bloot te leggen.

foto_aspartaamConsemulder zet alle feiten helder op een rij, en geeft daarmee diep inzicht in de hedendaagse vijandigheden tegenover onze gezondheid en beantwoord intrinsiek de vraag:  Wat is gezondheid eigenlijk en waarom leven wij steeds langer, maar zijn we vaker en ernstig ziek?

Het is veelzeggend dat de 88-jarige arts, dr Hans Moolenburgh sr, een prachtig voorwoord schreef voor dit boek en bevestigt dat de informatie in dit boek (helaas) op de waarheid berust. Dr. Moolenburgh heeft zo’n beetje eigenhandig ervoor gezorgd dat wij in Nederland geen giftig fluoride in ons drinkwater hebben gekregen.

Zo nu en dan, is ons land gelukkig nog een paar individuen rijk, die de rückzichtloze belangenverstrengeling tussen overheid en de voedingsindustrie met daaraan gekoppeld de medische industrie aan de tand durven te voelen. Het is vaak geen weg naar roem en glorie, daar is het deze pioniers ook niet om te doen geweest. Het is pure moed om zoveel (mogelijke vervelende consequenties) voor jezelf op het spel te zetten, om het leed van soms op grote schaal (sommigen nog niet eens geboren) te voorkomen.
Initiatieven als die van voedselwaakhond: Foodwatch, de Gezond Verstand Avonden o.l.v. Anneke Bleeker, maar ook individuele initiatieven zoals die van hier bovengenoemde arts of auteurs van boeken als Wat zit er in uw eten? van Corine Couget en Will Jansen.

Dat het nieuwste boek van John Consemulder in dit rijtje niet mag ontbreken staat als een huis. Consemulder legt met gedegen onderzoek de misdadige praktijken bloot van een schandaal dat velen reeds vermoeden, en ver daar voorbij..
Een misdaadthriller van de hoogste orde. Letterlijk, en 100% écht. Iets wat van de claims binnen de voedings -en farmaceutische industrie na het lezen van dit boek duidelijk niet meer gezegd kan worden.

Hardcover

400 pagina’s

Prijs: € 25,00

2 gedachten over “Week 7: De Zoete Wraak”

    1. Helemaal mee eens Kim, zeer waarschijnlijk heeft het ermee te maken met Soulvability vlak na haar publicatie, ruim 2 maanden offline is geweest. Maar we zijn er weer 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *