Week 9: Kinderen Bewust (op)voeden

ADHD, ADD, PDD-NOS, autisme, dyslexie… Steeds meer kinderen krijgen een label. Zijn deze kinderen ‘anders’?

boek kinderen bewust opevoeden‘Kinderen bewust (op)voeden’ laat je zien wie deze kinderen werkelijk zijn. Ze hebben prachtige kwaliteiten zoals (hoog)gevoeligheid, een sterke intuïtie en een grote innerlijke wijsheid. Het zijn de vernieuwers, ontdekkers en wijze beslissers van deze tijd. Ze dragen een boodschap uit: het is tijd voor verandering. En verandering vraagt niet om labelen, maar om anders denken.

Deze generatie gevoelige kinderen raakt snel overprikkeld. Hoe raken ze overprikkeld? Welke soorten prikkels zijn er? Wat zijn de gevolgen hiervan? Karin Janssen beschrijft het in dit boek. Ze biedt inspirerende inzichten in de kwaliteiten, het gedrag en de belevingswereld van kinderen. Maar ook in de oorzaken van hun klachten en problemen.

 

 

karinDit boek geeft talloze tips en is tevens een uitnodiging aan ouders, opvoeders, artsen, hulpverleners, therapeuten en leerkrachten om op een andere manier naar (het gedrag en de problemen van) kinderen te kijken.
Het boek geeft inzichten die te maken hebben met: Hoe word je ziek? Waarom word je ziek? 
Welke ballast maakt je ziek? Denk dan aan verkeerde voeding (E-stoffen, aspartaam, suiker en nog veel meer) vaccinaties, medicijngebruik, tekort aan vitaminen en mineralen, emotionele spanningen, stress in het algemeen, mentale ballast vanwege faalangst of een negatief zelfbeeld.

Auteur: Karin Janssen
Prijs: € 29,95

Aantal pagina’s: 274
Uitvoering: Hardcover
Afmetingen: 248 x 177 x 25 mm
Uitgeverij: Het Lichtje

ISBN: 9789081900706

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *