Kokosolie, de natuurlijke mondverfrisser

kokosolieOp zoek naar een niet giftige variant voor tandpasta met fluoride, sulfaten en meer van dergelijke bacteriën killers? Zo ja, dan ga je vast blij worden van de uitslag van dit wetenschappelijk onderzoek : Een natuurlijk ingrediënt kan wonderen doen voor je mondgezondheid . Dit natuurlijke ingrediënt is de kokosolie, in caraïbisch gebied beter bekend als een wonderolie die vol is van wonderlijke ingredienten. Wat kokosolie zo uniek maakt, is dat het niet alleen nuttig is om tandbederf te bestrijden, maar ook bekend staat als de ergste nachtmerrie van schimmelinfecties, die keihard afrekent met de candida albicans in je mond. Het is een vermoedelijk door fluoride veroorzaakte voor van schimmelinfectie in de mond waarvan wordt gezegd dat deze gevaarlijke en zelf dodelijke infecties veroorzaakt.
Hoewel traditionele therapeuten en natuurgeneeskundigen al sinds tientallen jaren kokosolie aanbevelen, is het pas sinds kort dat onderzoek geleid door Damien Brady aan de universiteit van Warwick aantoont dat deze natuurlijke tand remedie ook echt werkt.

Behandeling voor Candida albicans

kokosboomDe Ierse onderzoekers van  Athlone Institute of Technology onderzochten de na – effecten van verteerde en natuurlijke kokosolie op een aantal gemeenschappelijke bacteriestammen die voor komen  in de mond. Hun bevindingen: De kokosolie kan effectief de meerderheid van de bacteriestammen  reduceren. Verder werd ook bewezen dat kokosolie de oorzaak was van het elimineren van candida albicans uit de mond. Deze schadelijke schimmelvorm, candida albicans is een gevolg van de inname van te hoge suiker en bewerkte voedingsmiddelen. Daarom is het van het grootste belang deze relatief onopvallende bedreiging voor de volksgezondheid effectief te kunnen bestrijden. En  kokosolie is bewezen hier de juiste oplossing voor te zijn.

Een remedie voor de “Candy Disease “

schimmel op tongVoor wie zich nu afvraagt, wat is Candida eigenlijk?  Candida is een schimmel, die als een vorm van gist, in zeer kleine hoeveelheden leven in de mond en darmen. Deze schimmel heeft een functie. Haar taak is om te helpen bij de spijsvertering en de opname van voedingsstoffen te verteren. Maar bij overproductie, breekt de woekerende candida door de darmwand en dringt de bloedbaan binnen, waarbij giftige bijproducten je lichaam indringen die een “lekkende darm” (leaky gut syndrome) kunnen veroorzaken.

candidaDit kan leiden tot verschillende gezondheidsproblemen, variërend van spijsverteringsproblemen, chronische vermoeidheid tot depressie. Patienten die hier aan lijden kunnen zich verheugen op verdere toepassingen op kokosolie in bijvoorbeeld tandheelkundige behandelingen, als alternatief voor producten die toegevoegde fluoride, sulfaat en verschillende chemische stoffen omvatten. Verreweg de beste remedie is preventie. Voorkomen is ten slotte beter dan genezen. Je tanden poetsen met kokosolie is dan ook een mooie aanvulling op een gezond en evenwichtig voedingspatroon.

Zelf aan de gang? Wat te overwegen bij de aankoop van hoogwaardige Kokosolie

kokos op je tanden Nu je bekend bent met de potentiële bijdrage van het gebruik van kokosolie als natuurlijke remedie voor diverse tandheelkundige ziekten, is het essentieel om ervoor te zorgen dat je de juiste kokosolie hebben gekocht. Je hebt twee mogelijkheden, namelijk van hoge kwaliteit 100 % biologische kokosolie online te kopen, of van een gerenommeerde plaatselijke winkel, bij voorkeur koudgeperst en ongeraffineerd.

kokospasta

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron: livefreelifenatural.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *