Een gedachte over “1 mei. GROTE SCHOONMAAK”

  1. Holistisch beter? Was het maar waar. De theorie dat alles en iedereen met elkaar samenhangt, het natuurlijke hier op deze aarde en het bovenaardse, goddelijke en/of spirituele is een dualistische theorie die een derde, heel belangrijke, factor ontkent, namelijk het grote, onbekende, zeg maar grijze gebied tussen wit en zwart. Mensen, ook politici die met hun uitgesproken meningen anderen trachten te overtuigen van hun “gelijk” zijn niet wit, rood, paars, bruin, groen of wat voor kleur dan ook, maar een mengvorm van natuur en opvoeding, dat laatste door (groot)ouders, andere familie en/of voogden, onderwijzer(es)s(en), lera()r(es)s(en) en vele anderen, ook collegae, buren, klanten, leveranciers, noem maar op. Mensen op het kleine of grote scherm oefenen ook invloed op de meningsvorming uit. Het wordt tijd voor “depolisatie”.

    Klaas `Z4us` V, 4 mei 2014, alle rechten voorbehouden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *