Week 13: Duurzaam ontwikkelen… Een wereldkans

9055946419-3Is duurzaam ontwikkelen een hype? Of is het een noodzakelijk antwoord op de grote vraagstukken van de wereld van vandaag: klimaatverandering, uitputtende energievoorraden en een steeds grotere kloof tussen arm en rijk. 
Eén ding is zeker: het is de hoogste tijd om wakker te worden en er zelf iets aan te doen.
 In dit boek laat Anne-Marie Rakhorst aan de hand van aansprekende visies, producten en technieken zien welke kentering zich afspeelt in de industrie, de energievoorziening, het consumentengedrag en de politieke arena. Zij maakt duidelijk dat inzetten op duurzame ontwikkeling een wereldkans is, die we moeten aangrijpen om Planet, People en Profit weer in balans te brengen.
De auteur_D3S7961 anne def schetst een duurzame wereld, waarin consuminderen en doemdenken niet thuishoren.
Haar boek is een bewust optimistisch pleidooi om duurzaam vorm te geven aan een nieuwe wereld vol kansen en een goede, leefbare toekomst voor iedereen.

Anne-Marie Rakhorst is directeur/eigenaar van Search, een internationaal opererend advies- en ingenieursbureau, laboratorium en  opleidingsinstituut met een uitgebreid dienstenaanbod op het gebied van (duurzame) bouw, industrie, milieu, ruimtelijke inrichting, energie en water. In 2000 werd zij uitgeroepen tot Zakenvrouw van het Jaar, beter bekend als de prestigieuze ‘Prix Veuve Clicquot’. Ze is een veelgevraagd spreker voor congressen en evenementen waarbij de thema’s maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzame ontwikkeling centraal staan.

 

Auteur:                        Anne-Marie Rakhorst
Soort:                          Met illustraties
Taal:                            Nederlands
Afmetingen:              21x200x198 mm
Gewicht:                     725,00 gram
Druk:                           1
ISBN10:                      9055945692
ISBN13:                      9789055945696
Prijs:                            € 29,95

(Ook verkrijgbaar in Engelse versie)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *