Week 14: Ayurveda, Gezondheid voor iedereen

9200000021924305Ayurveda is een oude wetenschap die gaat over gezondheid en levensenergie. Het is een universeel systeem, vandaar dat het ook hier in het westen zo gemakkelijk aan populariteit wint. Je hoort en ziet het woord ayurveda steeds vaker. Maar wat is ayurveda nu precies? Waar staat het woord ayurveda voor? En wat betekenen nu precies die drie ‘dosha’s’ – vata, pitta en kapha – waarover in ayurveda altijd wordt gesproken, bekend van bijvoorbeeld vata-, pitta- en kapha-thee?

In dit boek wordt op die vraag een antwoord gegeven. En op een manier die voor iedereen goed te begrijpen is. Omdat Ayurveda niet alleen staat voor een ingewikkelde vorm van natuurgeneeskunde, maar tegelijkertijd ook voor een Coengezondheidsleer die voor iedereen op eenvoudige wijze toe te passen is. Ook in een modern en westers leven.

Dit boek geeft een aantal praktische tips waarmee je meteen aan de slag kunt voor je eigen ‘wel-zijn’, op het gebied van leefstijl, voeding en huidverzorging.

 

Auteur                                  Coen van der Kroon
Taal                                       Nederlands
Afmetingen                         13x180x118 mm
Gewicht                                140,00 gram
Druk                                      1
ISBN10                                  9020210815
ISBN13                                  9789020210811

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *