Week 16: Het mama masterplan

het-mama-masterplan-christine-pannebakkerJij maakt het verschil

Jij kunt het leven van jezelf en je gezin positief beïnvloeden.
 Dit is de dag waarop jij de kans krijgt een zaadje van geluk te planten. Want dit is de periode dat jouw kindje leeft in je buik, je vinger omklemt of nog aan jouw hand door het leven wil gaan. Op dit moment leg jij het fundament voor een nieuw leven. 
Het mama masterplan wil samen met jou het verschil maken. Door kansen te zien en mogelijkheden te creëren. Door eeuwenoude wijsheden te vertalen naar een nieuwe levenswijze. Door op een mistige maandagmorgen, de vrijdagmiddag al te zien.

Laat je door Het mama masterplan inspireren tot de zonnige revolutie. In jezelf. Je gezin. De wereld.

‘Christine Pannebakker weet als geen ander inspiratie te geven.’ Wij jonge ouders

‘Een goede basis voor een goede relatie tussen moeder en kind.’ Tijdschrift voor verloskundigen

‘Iedere mama gelukkiger en evenwichtiger met dit masterplan’. Het laatste nieuws

‘Dit is de boodschap die de wereld nodig heeft.’ Neale D Walsh

Christine Pannebakker schreef o.a. de bestsellers Vrouwenpower en Wie ben ik. In 2002 is Christine Pannebakker moeder geworden en ze gebruikt haar persoonlijke ervaringen met het moederschap in dit nieuwe zelfhulpboek voor moeders die hun kind een goede opvoeding willen geven. Het is opgebouwd uit zeven hoofdstukken; Elk hoofdstuk bevat naast persoonlijke ontboezemingen verhalen over ontmoetingen met diverse christinemediapersoonlijkheden van over de hele wereld en lijsten met tips. De belangrijkste boodschap is: Leef zelf doelgericht en met zelfvertrouwen, dan bevorder je dat vanzelf (en ook al voor de geboorte) bij je kind. Dit boek speelt in op de stress en het schuldgevoel die veel Nederlandse vrouwen ervaren als zij werk en moederschap proberen te combineren.

Christine Pannebakker Haar lezingen en seminars worden door duizenden enthousiaste lezers bezocht. Ze is moeder van dochter Zonneke en getrouwd met schrijver Geert Kimpen met wie ze Het liefdesdagboek schreef. www.christinepannebakker.com

 

Prijs                                € 14,95
Auteur                            Christine Pannebakker
Soort                               Met illustraties
Taal                                 Nederlands
Afmetingen                    19x210x132 mm
Druk                                 4
ISBN10                            9081888005
ISBN13                            9789081888004

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *