Sorrie dat we u even komen storen premier, maar wij zijn woedend

tekening paul boze menigteOp 1 mei 2014 kwamen Jerry Agema met de leden van Landelijke Demonstratie 2013, RIO, de Contra Club en een divers aantal actie – en belangengroepen vanuit het hele land bijeen om de handen ineen te slaan en iedereen op te roepen zich met de bezem naar Den Haag te begeven voor een demonstratie genaamd: De grote schoonmaak actie van Den Haag. Vanaf 15.00 u zouden de demonstranten met de bezem door Den Haag heen gaan, om daarmee de onvrede onder de bevolking een gezicht te geven.

Helaas werd er met de marginale opkomst niet het signaal bereikt dat men aan het Binnenhof in Den Haag wilde afgeven.

Op een groep schoonmakers,, woonwagenbewoners, vrachtwagenchauffeurs, aardbevingsslachtoffers uit het Noord Oosten van het land, een handvol opstandige Rotterdammers, die hard activisten en een paar bedenkelijke hogepriesters na bleef de rest van Nederland lekker thuis.

Die hebben toch maar mooi niets hoeven te missen van de demonstratie die op dezelfde dag in Turkije plaats vond op het Takhim plein met zo’ n 50.000 demonstranten. Waar je in Nederland overigens wel op kunt rekenen is de politie, die in dit soort gevallen in grote getale van de partij zijn.
Wil je weten waar de kabinetscrisis mee te maken heeft die nu gaande is? Check de video onderaan het artikel.. Wat wordt het U of de EU?

 

 

 

 

5 gedachten over “Sorrie dat we u even komen storen premier, maar wij zijn woedend”

 1. Als je wil dat er veel mensen opdagen moet je zorgen dat het door heel et land bekend is. Ik woon in Zeeuws Vlaanderen en wist dus niks af van deze actie. Zo iets moet heel het internet over gaan. Afgezien van et feit dat er nog te veel Nederlanders zijn die lopen te slaapwandelen denk ik dat er ook n hoop mensen waren die niet van deze actie af wisten. Gegroet.

  1. Daar zou je best weleens gelijk in kunnen hebben Daniel, ik denk dat de organisatie daar een inschattingsfout kan hebben, voor wat betreft de voorbereidende periode voor zo’n actie. En de medewerking (not) van de reguliere media het (pers)bericht te verspreiden.
   Toch zijn er in het nabije verleden ook demonstraties geweest, waar wél (n.a.v. likes en aantoonbaar gelezen oproepen en ik ben erbijs)
   die qua opkomst vergelijkbaar waren terwijl tienduizenden, en zelfs honderdduizenden hier van wisten. Tijdens zo’n demonstratie in Den Haag, met 100 man opkomst, http://www.youtube.com/watch?v=oGurRyHgaNQ&list=PLwnAVdvzL_7qAvP_Sl0oGeM5Ky-k-obC1&feature=share&index=17
   presteerden toen meer dan duizend Turken om op dezelfde dag dat er in hun land onlusten waren, daar ook te staan, met spandoeken en met duidelijk meer vuur in hun donder.

   Hoe kan dat dan?

 2. Ik ben ook woedend. Kabinet maakt dat land kapot. Geeft ons geld weg en misbruikt ons. Ze geven ons vewoon weg aan de eu. Pik het niet meer. Rutte en de rest moet gewoon opzouten. Genoeg is genoeg. Tis klaar nou met de vieze praktijken van dit systeem

 3. Is deze Agema soms dezelfde die het verhaaltje de wereld in heeft gestuurd dat bejaarden in Eindhoven uit hun tehuis werden gezet om plaats te maken voor asielzoekers? Gezien het feit dat dat een leugen is, en gezien het feit dat die Agema een PVV-er is, ben ik niet zo geneigd om naar een demonstratie te gaan die hij heeft georganiseerd, zelfs als ik het daar wel mee eens ben (namelijk dat de EU niets goeds brengt).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *