de Hopi spinnenweb metafoor

hopi prophecyIn de slotscene van de documentaire “Koyaanisqatsi” dat bij de Hopi “leven uit balans” betekent, wordt afgesloten met een Hopi profetieën in zang.
In het lied is een deel van de tekst behoorlijk blijven hangen. Namelijk: “ Bij het naderen van de grote zuivering, zullen enorme spinnenwebben het luchtruim bedekken..

Het is de ultieme metafoor, aangezien het niet alleen letterlijk verwijst naar de eindeloos door vaak militaire toestellen kunstmatig gecreëerde gifwolken die als dikke uitwaaierende krijtstrepen onze horizon ontsieren. Maar ook omdat de massa niet doorheeft dat de spinnen in het web die hierachter zitten de rest van de mensheid zien als insecten, vooral nuttig om uit te zuigen.

 De Dag van Zuivering verwijst naar de Hopi profetie die voorspelt dat de aarde door een grote zuivering zal gaan die een periode van vernietiging culmineert in ofwel een totale wedergeboorte of totale vernietiging , afhankelijk van de keuzes die de mensheid zal maken.

haaarp30 jaar later komt er een documentaire uit genaamd “What in the World Are They Spraying” die het bewijs levert dat “cloud seeding” (chemtrails)  rond 1990 van start ging, in een poging het effect van “global warming” te keren. Het is in die periode, na de Earth Summit van 1992 in Rio de Janeiro, georganiseerd door de VN, waarin 152 wereldleiders bij elkaar kwamen, om een verdrag te tekenen waar vanuit later op de G7 top in Geneve, Agenda 21 zou ontstaan. In haar kielzog: het HAARP project en de kennelijk hier aan verbonden vorm van vervuiling die het CO2 probleem deden verbleken. Vreemd genoeg had deze vorm van “Geo-engineering” tot doel, de effecten van Global Warming door Co2 tegen te gaan. Inmiddels mogen we wel concluderen dat het middel vele malen erger is dan de kwaal. In de documentaire wordt getoond dat chemtrails een verwoestend effect hebben op gewassen en vegetatie, het dierenrijk en onze eigen gezondheid, maar ook op aarde-magnetisch veld en meteorologische systemen.

De documentatie van onderzocht en aantoonbaar bewijs is inmiddels ontelbaar, en we verwijzen daarvoor dan ook naar het internet om zelf onderzoek hiernaar te doen, maar deze willen we je in ieder geval niet onthouden:

Mocht het dus zo zijn dat de Hopi Profetie inderdaad een verwijzing is naar chemtrails, dan is de weer modificatie poging die zo’n 20 jaar geleden op grote schaal begon, een indicatie dat de Dag van de grote Zuivering nabij moet zijn.
En als de Hopi profetie waar blijkt te zijn, dan moet die periode van wereldwijde catastrofes waarin het weer en onze planeet volledig op hol slaan, inmiddels bijna zijn aangebroken of zelfs al begonnen.

fukushima tsunamiIn een aantal cataclismische events die begonnen met de Tsunami van 2005 in Thailand en de kusten rond de Stille Oceaan, gevolgd door Haiti en Fukushima, werd eerder al het verband gelegd met HAARP.

Bezoek www.haarp.com en er gaat weer een nieuwe wereld voor je open. Geen bewijs helaas voor reptilians, mindcontrol e.d. maar wel voor geo enginering in de ionosfeer. Barium in de atmosfeer dient hierbij o. a. dezelfde functie als barium in je darmen bij een inwendig onderzoek; nl het beter zichtbaar maken van de atmosfeer tbv onderzoekers.

Het staat letterlijk in het patent voor de techniek van haarp dat je tonnen barium in de atmosfeer moet verspreiden.
Er worden nog wel meer mogelijkheden van haarp besproken die onder meer een interessant licht schijnen op het kunstmatig opwekken van aardbevingen, stormen, golven e.d. maar vooralsnog geen concreet bewijs dat men hier haarp daadwerkelijk (al) voor inzet. Haarp is opzichzelf niet geheim maar wordt wel “buiten beeld” gehouden

Zo hadden we in 2010 in één jaar tijd: de Golf olieramp , de uitbarsting van de Eyjafjallajökull , de uitbarsting van de Merapi , de droogte en stofstormen in China , de Oegandese aardverschuiving , de Gansu modderstroom , de Kohistan lawine , de Kyzyl – Agash Dam mislukking, de tropische storm Matthew , en Hurricanes Earl , Igor , en Otto ect..

Tel daar dan nog de aardbevingen bij op die in dat jaar in totaal: 250.000 slachtoffers eistte.  (Hoofdzakelijk Haíti) In Chili werd een aardbeving gemeten van 8.8. op de schaal van Richter, en je kunt naast de tonnen aan barium en andere giftige rommel die al decennia onophoudelijk boven ons hoofd hangt, en via de lucht in ons drinkwater, voedsel, bodem en onze longen terecht komen er vergif op innemen, dat dit vooral op de langere termijn gezondheidsproblemen veroorzaakt.

haarp attackExtreme weersomstandigheden zijn natuurlijk geen nieuw fenomeen, maar de buitengewone toename van extreem weer en natuurrampen dienen we als de dominante soort van deze planeet, zeer serieus te nemen en te onderzoeken.

paraparadise

Het web is er voor iedereen om te zien, en de punten te verbinden die leiden naar het einde van de wereld voor wie ze blind blijft volgen en er te laat achter komt dat die comfortzone, eigenlijk een cocon is van verstikkende spinnenrag waarin deze verstrikt is geraakt in afwachting van een onvermijdelijke en dodelijke beet. Of voor wie alert en bewust de verbanden ziet en de gelijkgestemden waarin we met elkaar in volledige autonomiteit een prachtige en échte beschaving mogen bouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *