Week 20: Grote boom is ziek

Grote boom is ziek

Nathalie Slosse - Grote boom is ziek

Annotatie:

Grote Boom heeft houtwormpjes onder zijn schors. De dokter behandelt hem, maar egel Snuiter ziet hem alleen maar zieker worden. Prentenboek met sfeervolle aquarelillustraties en verwerkingstips. Om te praten over het omgaan met een dierbare die kanker heeft. Vanaf ca. 4 jaar.

Sint-Niklaas, 2012
4e dr
Abimo
Nederlands
€ 12,95
Tijdelijk niet leverbaar via het CB
Deze titel kan tijdelijk niet worden geleverd via het Centraal Boekhuis. Het tijdelijke karakter duidt erop dat mag worden verwacht dat de titel op enig moment wel leverbaar is. Mogelijk is hij momenteel nog wel verkrijgbaar in de boekhandel of te leen in de openbare bibliotheek. “

Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave

2009

Rocio Del Moral

Marjolein Noé

Indeling

Boek
Fictie
Kanker
Voor kinderen van 7-8 jaar

978-90-5932-549-4

Technische gegevens
28 cm
36 pagina’s
Met illustraties
Gebonden

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *