De Cannabisplant, hedendaags geneesmiddel van de toekomst

ancientwietDe Cannabisplant werd al 5000 jaar geleden beschreven als een plant die een heilzame werking heeft op tal van ziekten. Een Oost-Duitse Professor E.F. Heeger omschreef in 1955 in zijn boek: Handbuch Arznei- und Gewürz-pflanzenbaues, ook de prachtige heilzame werking van de plant. In het eerste op film vastgelegde onderzoek uit 1937, liet een Amerikaanse arts zien dat zijn zoon van 12 jaar dankzij die Cannabis-olie genas van zware epileptische aanvallen.
In 2013 constateerde een Amerikaans echtpaar waarvan de vrouw arts was, dat hun dochtertje met 300 epileptische aanvallen per week met behulp van de Cannabisplant weer gezond werd. Zij waren al meer dan een miljoen dollar kwijt aan de door reguliere gezondheidsmaffia voorgeschreven pillen voordat ze de cannabisolie via een omweg vonden die hun kind binnen een dag haar gezondheid weer teruggaf. Ze na een aantal maanden van het gebruik van dat middel er mee kon stoppen en de ziekte verdwenen was.

 

plantVijf Amerikaanse en een Spaanse Professor, artsen en wetenschappers hebben in een bijna twee uur durende video uitgelegd waardoor het komt. Een lichaamseigen stof die in de hersenen van nature aanwezig is de zogeheten Endo- Cannabinoid raakt door ’n virus, ziekte, stress of door verkeerde gewoonten van eten en drinken verstoord dat heeft het gevolg dat het lichaam zichzelf niet meer kan herstellen. Door de inname van de een op een speciale manier gemaakte olie van met name de Indica hennep-plant wordt, dat herstellend vermogen van het lichaam weer gerepareerd. Hierdoor herstellen mensen weer volledig van Kanker, ALS, MS, Alzheimer, Parkinson, ziekte van Crohn, PMTS, longontstekingen, leukemie, teveel om hier op te noemen.

medicinale cannabisDennis Hill, bio-chemicus van beroep die aan prostaatkanker leed werd dankzij die Cannabisolie verlost van zijn kwaal. Meer dan 5000 mensen zijn dankzij die prachtige plant genezen van hun ziekte. In onderzoek naar de effecten van Cannabis heb ik meer dan 150 filmpjes bekeken die mij er voorlopig van overtuigd hebben, dit zelf op te kweken en er dan cannabisolie-olie van te maken.
Dan verwacht je daarnaast toch enige medewerking van organisaties en instituten die dit gegeven willen onderzoeken. Ben daarom vervolgens naar een klinisch chemicus van een ziekenhuis in Centraal Nederland gegaan om de medewerking van dit instituut te krijgen.
Ondanks dat men mij een hartverwarmende ondersteuning toezegde kon de persoon in kwestie me niets anders de volgende boodschap meedelen: Sjef als ik dit voorstel aan de Raad van Bestuur van het ziekenhuis, kan ik direct mijn tas inpakken en ben ik ontslagen.
Je stoot het brood uit de mond van de specialisten, daar gaan ze nooit mee akkoord.

 

Stel je toch voor, dat iedere toekomstige patiënt een Cannabisplantje in zijn tuin of balkon heeft staan en daar zelf olie van kan maken die zijn ziekte dan oplost. In mijn onnozelheid zie ik daar geen gevaar in. Of is het mijn eigenzinnigheid die vindt dat als er een middel is die de ellende van de mensen kan voorkomen dat je dan je stinkende best doet dit uit te proberen, totdat het tegendeel iets anders bewijst. Te documenteren, op video vast te leggen en het resultaat van het gebruik bij mensen te monitoren.
kwfBaat het niet, het schaadt het ook niet. Dat je niet kunt begrijpen dat een KWF wel weet dat het middel Cannabisolie bestaat, maar er verder niets mee doet. Niet onderzoekt of dat allemaal waar is wat wordt beschreven/ gerapporteerd. Of de meer dan 250 video’s over de helende werking van cannabisolie gebakken lucht zijn of daadwerkelijk de niet-verhullende waarheid is.
Niets, een kort berichtje van het KWF dat het nog in een hypothetisch stadium verkeerd en zich op laboratoriumonderzoek niveau bevindt. Dat, terwijl er veel wetenschappelijke informatie bestaat die vaak al bijna 100 jaar oud is.
Wat is eigenlijk de essentie van wetenschap vraag ik me dan af.

Een zeer goede vriend me, een 75 jarige emeritus klinisch chemicus, waar ik zo af en toe aan zijn kennis en inzichten mijn geest aan slijp om te leren van zijn nuchterheid, gaf me een tip: Sjef, het is al bijna 15 jaar wetenschappelijk bekend dat cholesterolverlagers meer schade toebrengen dan dat ze de patiënt beter maken, maar de farmacie en de artsen leven er goed van en het belang van de patiënt doet niet ter zake. Onbegrijpelijk voor mij als leek. Tenzij ik aan de woorden van een stagiaire van het KWF waarde moet hechten, die letterlijk zei: Sjef, het KWF is blijkbaar meer gehecht aan een toename van het aantal donateurs dan aan de oplossing die jij aandraagt. Bham, die opmerking komt wel binnen zeg.

wietolie rulesIn mijn tocht om het leed van vele toekomstige patiënten te voorkomen nam ik het plan om dus zelf die Cannabisplant op te kweken. Meldde dat netjes, zoals ik (62 jaar) opgevoed ben door mijn ouders, aan de Korpsleiding van ons plaatselijk Politie Korps Boxmeer. Deze kwam en zei dat als dit overlast zou veroorzaken dat ze dan de plant in beslag zouden nemen. Prima, ik wil niemand tot last zijn. Is niet mijn opzet en had al toestemming gevraagd aan mijn naaste buren. Echter de woningbouwvereniging waar wij ons huis van huren gaf geen enkele toestemming. Dat ik enkele fruitbomen heb mag blijkbaar wel, maar als ik aangeef dat het om een test gaat en volstrekt geen criminele activiteiten van plan ben, mag het niet. De Cannabisplant zou in een groenbak staan midden in de tuin. Geen kastje en geen lamp erboven. Kan eigenlijk niet begrijpen dat ze een pionier die probeert om iets te bewijzen dat de Cannabisplant wellicht de oplossing voor vele ziekten is, daar geen medewerking aan verlenen. Dat ze randvoorwaarden stelt zou ik nog wel kunnen begrijpen, maar zo abrupt nee zeggen, getuigt niet van inzicht om je als maatschappelijk verantwoorde onderneming je in te zetten voor je medemens. Minder zieke mensen betekenen minder aanpassingen aan huurhuizen. Dus het mes snijdt ook aan hun kant zeer gunstig.

marijuana_sql1En zo wordt elk initiatief op het gebied van innovatie/onderzoek wordt in Nederland wel vooraf kapot gebureaucratiseerd. Men verwees me naar organisaties, instituten en universiteiten en ziekenhuizen om met hen samen dit plan vorm te geven. Maar zoals reeds verteld, die zitten daar niet op te wachten want het zou hun broodwinning in gevaar brengen. Zoals dat ziekenhuis in het Midden van het land fijntjes aangaf. In mijn tocht naar een oplossing had ik eerder een verzoek gedaan aan de Hoofdofficier van Justitie dat, als ze een illegale kwekerij zouden oprollen ik die henneptoppen graag zou willen gebruiken voor het vervaardigen van die olie.

rick simpsonIn een nadere studie blijkt dat de in Nederland gekweekte Cannabis afkomstig is van de Sativa plant en die leveren weinig CBD olie. Waar wel veel THC inzit waar je in de volksmond stoned van wordt. Dat mediwiet verkrijgbaar bij uw apotheek, niet geschikt is voor de bereiding van die befaamde olie. In Nederland is die olie thans nog niet te koop.

rickDat CBD- olie die verkrijgbaar is in Nederland totaal niet die kwaliteit is die men in Canada kweekt en waarvan bewezen is dat ze effectief werkt. Dat is de Rick Simpson olie. Dus heeft het totaal geen zin om naar een plaatselijke coffeeshop te gaan om daar uw grondstof te halen voor uw olie. U zult die Cannabisplant zelf moeten opkweken en die moet van een bepaalde soort zijn anders zijn al uw inspanningen voor niets geweest. Op de website www.ziekvandepolitiek.nl is uitgebreide informatie samengebracht in een artikel op 1 februari, die m.i. duidelijk bewijzen dat olie conform de richtlijnen van Rick Simpson vele ziektes, zo niet mogelijk alle kan genezen.

Ik heb lokaal geprobeerd om een belangen c.q. kweekgroep te vormen die deze plant wil opkweken met als enig doel daar die olie van te maken. Echter de schrik dat men uiteindelijk een strafzaak aan de broek krijgt is enorm. Als particulier mag u vijf plantjes hebben. Met die restrictie dat u geen huurder mag zijn, maar een huis in eigendom maakt het iets eenvoudiger deze plant te kweken. Eigenlijk zouden we de Staat der Nederlanden, en dan met name het Kabinet, moeten dagvaarden omdat ze een veelbelovende heilzame plant gecriminaliseerd hebben. Onterecht zoals blijkt. Het is een schending van de Universele Rechten van de Mens. Als u mee wilt doen aan die kweekgroep dan vraag ik u om u aan te melden via de website of via 06-25255988.

legalize itHopelijk is er onder de lezers van Soulvability iemand die een rechtszaak wil voorbereiden tegen de Minister in deze. Het zal uw partner, kind, ouder, kennis of vriend maar zijn die u mogelijk had kunnen redden door een plantje op te kweken en daar olie van te maken. Hoe lang accepteren we het nog dat een van de meest waardevolle planten ter wereld als een verboden drugs wordt bestempeld. Gestigmatiseerd door een overheid die het bewust criminaliseert. Wat veel Nederlanders niet beseffen is dat het criminele circuit, juist garen spint bij het huidige drugsbeleid. Want zodra het verbouwen van de cannabisplant (een geschenk van moeder natuur) gelegaliseerd zou worden, ligt hun markt op zijn gat. Dus om met een andere voorvechter van dit bijzondere en geneeskrachtige plantje te spreken: Legalize it.

4 gedachten over “De Cannabisplant, hedendaags geneesmiddel van de toekomst”

 1. Ik weet dat jullie allemaal misschien al af hoe je een hoge graad hennep olie of cannabis olie die kanker en andere chronische ziekten uit te roeien gemakkelijk te krijgen, nu contact met Rick Simpson organisatie op een van de e-mails in: (ricksimpsoncannabisoil_phoenix@outlook.com) – (ricksimpsoncannabisoil_phoenixtears @ outlook.com) of bel +447031996738 voor richtlijnen over hoe u uw eigen hennep olie die snel werkt als Rick Simpson’s maken of een bestelling te plaatsen en hebben geleverd aan uw deur stap. Blijf alsjeblieft zo ver weg van straten olie voor uw eigen veiligheid.

  U kunt een bezoek http://www.phoenixtearsplus.com/ http://www.phoenixtears.ca/

  Thanks.
  Blijf veilig en God zegene

 2. IK heb een Warme waardering voor Dr. Gareth Walsh. Zijn cannabisolie zorgde voor de genezing van mijn borstkanker. Dr. Walsch ik waardeer uw hulp bij het verminderen van mijn verloren leven met de hulp van Rick Simpson-kwaliteit cannabis olie, ik ben zo dankbaar voor alle liefde en zorg die u mij en ik geef hierbij mijn verklaring hoe cannabis olie kanker geneest binnen 90 dagen van de behandeling. Het is als een wonder wat er met mij is gebeurd. Een volledig herstel van kanker, ik ben kankervrij. Zijn Dank aan de Almachtige God voor Dr Gareth Walsh en dank ook Rick Simpson voor zijn olie, ik hoop en weet dat je te houden op de tenuitvoerlegging van een glimlach op de hele wereld met deze geweldige medicatie. Voor hoop en hulp, dan kunt u contact opnemen met Dr. Gareth Walsh voor volledige kennis over medicijnen en diensten aan u, e-mail: drwalshmedicalservice@outlook.com voor alle oplossingen voor kanker en andere ziekten.

  1. Is het mogelijk om dr. Walsh te mailen met mijn ziekte en hij daarop zijn THC en CBD gehalte aanpast. In mijn geval is dat ik 13 jaar geleden borstkanker heb gehad en nu zit het in mijn lever. Heb al verschillende chemo’s gehad om het te onderdrukken, dat lukt redelijk maar de bijwerkingen worden steeds heviger. Daarom wil ik meer naar natuurproducten overstappen.
   Zou hij of iemand anders mij kunnen helpen? l is het alleen maar om het stabiel te houden.

   Gr. marga

 3. Beste Dr. Donald Ross,
  Overal waar je nu bent mijn familie en ik wil u bedanken voor het helpen van mijn vader om beter te worden. De dokter vond dat hij moest ouderdom Leukemie, weergegeven in zijn bloed test als een kanker infectie. Na het nemen van de cannabis olie in de juiste dosering die u gaf aan ons voor slechts een paar weken zijn nieuwe bloedtest toonde grote verbetering. Er is slechts lichte infectie en hij niet langer nodig heeft om een oncoloog te zien. Hij is nu genieten van onze pasgeboren zoon en op de leeftijd van 85, is van plan om met ons op voor een lange tijd te komen en voor degenen onder u die willen in contact komen met Dr. Donald Ross hier te krijgen is zijn e-mail Donaldrossmedicalcenter@yahoo.com

  Heeft contact met hem en ik hoop dat het allemaal werkt goed met je.
  Nogmaals bedankt Dr. Donald, kan God zegene u en u gezond te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *