World Peace is Possible start met Sportieve vredes-campagne

WPIP WK campagneWorld Peace Is Possible heeft een nieuwe promotie campagne voor haar belangrijke boodschap die is bestemd voor de hele wereld. Hiertoe is speciaal een Oranje World Peace Is Possible T-shirt met het beroemde logo van Dick Bruna, ontworpen voor de komende WK-wedstrijden van 12 juni tot 13 ​​juli 2014 in Brazilië.

Sinds de lancering van het uit biologische katoen vervaardigde T-shirt, zijn er al diverse Nederlandse prominenten gespot in Champion shirts, o.a. Ellen ten Damme, Tim Akkerman, Twan van Steenhoven (The Opposites), Charly Lownoise & Mental Theo en Johan Vlemmix.
Er zijn nog een aantal BN-ers die model willen staan voor deze ludieke WPIP actie.

World Peace Is Possible heeft inmiddels 23 Ambassadeurs over de hele wereld. Melanie Safka is op 19 december benoemd tot Internationale Ambassadrice USA. Melanie is vooral bekend geworden door haar grote hits ‘Beautiful People’ en ‘Lay Down’ en door haar optreden op Woodstock 1969. Haar kinderen Beau Jarred Schekeryk, Leilah Hayman en Jeordie Schekeryk zijn eveneens tot Ambassadeur benoemd.

Boomerang, de uitgeverij van Freecards zal rond de 200.000 Oranje World Peace Is Possible kaarten verspreiden tijdens het WK.

Foto (c) Sjaak Ramakers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *