Autooomatisch, gehackt!

vroomEen jaar geleden rond deze tijd lekte er informatie naar buiten via David Wilcock waaruit bleek dat alle auto’s die sinds 2008 van de productieband rollen op afstand kunnen worden bestuurd . Het werd al vrij snel naar het rijk der fabelen verwezen als conspiracy theorieën. (En we weten allemaal aan dit woord kleeft de lading dat dit allemaal verzinsels zijn van paranoïde niet al te slimme idioten.) Bijna een jaar later toont een groep die zichzelf ” de witte hoeden ” (White hats) noemt het tegendeel – in een twaalf minuten durende video die ” ging viral ” op Digg.com, met beelden die er niet om logen. De moederboard van de auto werd compleet overgenomen  .

carhackHet is belangrijk dat we onszelf blijven informeren en de waarheid te verspreiden zodra deze als gevolg hiervan beschikbaar komt . Door deelname aan deze massa openbaarmaking  helpen we wereldwijd mee om met de toenemende veranderingen in de wereld een ​​positief resultaat te garanderen . En dit is weer eens zo’n stukje van de puzzel. Auto’s kunnen  op afstand bestuurd worden om zo een zogenaamde ” Clean” Assassination uit te voeren. Waarvan gezegd wordt dat dit een veel gebruikte vorm is van het uit de weg ruimen van mensen die als bedreiging worden beschouwd. Het is dan wenselijk voor de anders nogal voor de hand liggende daders, dat iedereen (ook directe nabestaanden)  niet beter weten dat het om zelfdoding, ziekte of een onfortuinlijk ongeval zou gaan.

Matthew Solnik, die verderop in het artikel demonstreert hoe je een auto hackt, is een van de leden van deze White hats, die het naar eigen zeggen gelukt is om informatie te achterhalen die een hogere veiligheidsstatus had dan het toegangsniveau – van de president van de Verenigde Staten . Tot hun eigen verbazing  bleek dat alle autofabrikanten worden gedwongen om remote -control systemen in hun producten te installeren sinds 2008 . Dankzij een nog steeds geclassificeerd  bevel van de overheid, is geen autofabrikant toegestaan ​​om auto’s te produceren zonder deze geautomatiseerde systemen in te bouwen.

The Good , The Bad en The Ugly
hastingscar
En mocht het naar buiten komen, dan zal hier wellicht aan worden vebonden dat het een project betreft voor uw veiligheid: Zoals het gebruik kunnen maken van inlichtingendiensten bij het staande houden van criminelen of terroristen. Oh wat kunnen we ons dan weer een stuk veiliger gaan voelen dan. Maar het eerste waar ik als oplettende burger aan moet denken is , de vurige dood van Michael Hastings , een journalist die zijn vak verstond en het blootstellen van corruptie op het hoogste niveau, met succes aan het uitvoeren was. En waarvan vrijwel zeker is gebleken dat deze technologie ook gebruikt wordt om te moorden .

Wat ik doe,  evenals mijn collega- witte hoeden , is proberen om de algemene IT- gemeenschap (vooral op het vlak van beveiliging) te helpen bij het opsporen van deze potentieële gevaren voor de gemeenschap voordat iemand met kwaadaardige bedoelingen dat doet . Het is een nieuw veld . Het is een nieuwe grens  . En dat is waarom mensen zoals ik hier in het openbaar over praten. Mensen moeten dit weten. Dit kan vele levens beïnvloeden. ” Wij als “White Hats” zullen ons richten op de positieve gevolgen hiervan.

Zie hieronder de video(s) voor jezelf:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *