De Ebola tombola

 

ebola of scheurbuikOp dezelfde dag dat vaccin maker GlaxoSmithKline met celstraffen en voor 380.000.000 Euro beboet werd door de Chinese autoriteiten in verband met de grootschalige omkoping van ambtenaren en ziekenhuizen, werd in de media de “verbazingwekkende” lancering aangekondigd van  proeven met een experimenteel Ebola vaccin op menselijke proefkonijnen.

Wat opvalt aan deze twee op het eerste oog, los van elkaar staande gebeurtenissen is vooral de gemenedealer, en dat is: GlaxoSmithKline.
Voor wie de wijze waarop veel grote farma reuzen zaken doen, en hun belangen beschermen niks nieuws is onder de zon zal het niet verbazen, maar anders zult u ongetwijfeld denken; “Wat is daar dan zo toevallig aan”? En u heeft helemaal gelijk. In de wereld van de farmaceutische industrie wordt meestal niets aan het toeval overgelaten. Vandaar ook dat hetzelfde bedrijf (GSK) in de Verenigde Staten een crimineel netwerk van meer dan 40.000 omgekochte artsen aanzette tot het routinematig plegen van criminele praktijken op hun patienten, met betrekking tot het gebruik van medicijnen.

Dit is het bedrijf dat ten tijde van déze publicatie!, bezig is met het injecteren van 60 “vrijwilligers” met een experimenteel Ebola vaccin.

Spontane ontwikkeling van vaccins is hiermee een wetenschappelijke mogelijkheid geworden. Dat u het maar weet. Een terechte vraag zou zijn, “Waar maak je je druk om? Urgentie is geboden in het bieden van een middel tegen die vreselijke ziekte.”

“Normaal gesproken gingen er aan de ontwikkeling van een vaccin jarenlange procedures van testen en onderzoek vooraf voordat een compleet nieuw vaccin werd goedgekeurd voor gebruik”.
“Vanwege de urgentie van de Ebola-uitbraak in West-Afrika, is het nu eenmaal vereist dat dit experimentele vaccin er heel snel gaat komen.” dat klinkt ook heel aannemelijk.

Bijzondere tijden waarin we leven, want tot voor kort bleek dit volgens de medische wetenschap en daaraan verbonden richtlijnen compleet onmogelijk.
Blijkbaar is het u en mij, door de medische wetenschap, plots toegestaan om te geloven in spontane medische wonderen – een letterlijke daad van vaccin magie – die zomaar toestaat dat de vaccin-industrie die vervelende R & D-fase voortaan gewoon kan over slaan en louter door te zwaaien met een medicinaal toverstafje uit het niets een vaccin kan toveren dat klaar is voor proeven op mensen. Ik vraag me af wie zich daarvoor zou lenen in deze fase..

Ondertussen staan de vaccinatie dealers in de rij om van hun bergtop af te dalen, om de “wonderbaarlijke genezing” die in de vorm van deze “brandende braamstruik der geneeswijze” aan hen verscheen, als tablet weg te slikken of anders direct in de bloedbaan te pompen van het “uitverkoren volk”.

Professor Adrian Hill, directeur van het Jenner Institute in Oxford, die het onderzoek leidt verkondigde bijna extatisch: “Dit is een opmerkelijk voorbeeld van hoe snel, met een beetje medewerking vanuit de internationale gemeenschap een nieuw vaccin kan worden ontwikkeld voor klinische doeleinden.”

Script.

Wat als nu blijkt dat dit Nieuwe Medisch Testament is gescript?

monsanto-tekmira-ebola-virus-vaccine-conspiracy-frankenfood-gmo-false-flagHet verknalt natuurlijk de magie, maar is het niet een veel waarschijnlijker verklaring dat dit alles vooraf is gescript : de uitbraak, de internationale roep om hulp, de torenhoge  beurskoers voor Tekmira (die financiële investeringen van  Monsanto heeft ontvangen), de dringende oproep voor een vaccin en nu de spontane beschikbaarheid van menselijke vaccin trials. En waar passen George Soros en de in Ukraïne omgekomen WHO afgevaardigde: Glenn Thomas in dit verhaal?  Als dit een filmscript zou zijn dan was dit van van start tot finish, de best uitgevoerde Shakespeariaanse tragedie op het internationale toneel in een lange tijd.

De ‘held’ van dit verhaal is natuurlijk de farmaceutische industrie die heldhaftig met haar vaccinaties zwaait als de levensreddende wonderen van de moderne wetenschap, om de mensheid te redden van de zoveelste pandemie-dreiging waar we dan steeds weer die figurantenrol neerzetten.. de hysterische massa. En daar komt de cavelarie, onze redders in nood. Een zucht van verlichting want zodra het om artsen, overheid en de farmacie gaat, hebben die altijd gelijk en zijn compleet betrouwbaar tenslotte, dus die zullen wel eens bepalen wat goed voor ons is. Prachtig voorbeeld:  Waarin ook sprake was van massa hysterie, vaccinaties en een overheid die haar verantwoordelijkheid nam.

In Colombia zijn honderden meisjes die lijden aan verlamming en flauwtes op hun symptomen gediagnostiseerd op “verbeelding” en aan “massahysterie.” na injectie HPV vaccin. Aldus de officiële reactie van de overheid en hun gezondheidsautoriteiten.

Een hele logische verklaring, aangezien het paradepaardje van de moderne medische wetenschap: het vaccin, onfeilbaar is.
Dat is nu eenmaal een feit. En dat is geruststellend, want dat betekent dat ook de “ongelovigen” met hun van de norm afwijkende standpunten heel goed te behandelen zijn.

Maar terug naar Ebola.

Want bovenstaande is vooral bedoeld om u in te leiden op het volgende:

De Ebola kwestie wordt namelijk nog interessanter als je je realiseert dat in 2009 een patent op Ebola werd ingediend door de Verenigde Staten (de Amerikaanse overheid. )

Zie:

http://www.google.com/patents/US20120251502

Assignment April 25, 2011

Owner name: THE GOVERNMENT OF THE UNITED STATES OF AMERICA

Free format text: ASSIGNMENT OF ASSIGNORS INTEREST;ASSIGNORS:TOWNER, JONATHAN S.;NICHOL, STUART T.;COMER, JAMES A.;AND OTHERS;SIGNING DATES FROM 20110415 TO 20110425;REEL/FRAME:026177/0586

Zie ook

http://www.google.com/patents/CA2741523A1

Google ook eens deze octrooiaanvragen:

CA2741523A1, EP2350270A2, EP2350270A4, US20120251502, WO2010048615A3,

vs heeft er patent opDe octrooiaanvraag ingediend door de Amerikaanse regering betreft alle varianten van Ebola waarvan 70% of meer van de eiwit sequenties in het octrooischrift beschreven staan.

Bovendien claimt de Amerikaanse regering in de octrooiaanvraag  ook eigendom van alle Ebola virussen die “verzwakt” zijn of “dood”, dus over alle Ebola vaccins.

Dit betekent dat de Amerikaanse regering royalties kan eisen over alle Ebola vaccins.

Wat het ook betekent is dat de Amerikaanse regering dit patent zou kunnen gebruiken om alle andere onderzoek voor behandeling of genezing voor Ebola legaal stop te zetten.

Nou zou u kunnen denken; Nou, dat zou de Amerikaanse overheid nooit doen, dus zo’n vaart zal dat niet lopen. En dat siert u.

Maar sta me toe u te herinneren aan de ​​enorme medische controverse over het BRCA1-gen gekoppeld aan borstkanker bij vrouwen. Een corporatie claimde octrooi eigendom van het gen en vervolgens gebruikte ze dat octrooi om alle andere onderzoeken, testen of de diagnoses van borstkanker in verband met dat gen stop te zetten. Tot op heden wordt bijna 20% van het menselijk genoom door bedrijven , universiteiten en overheden geclaimd als  hun wettige “eigendom”.  En dat getal is zo “laag” omdat er gelukkig veel verzet is hiertegen. Zelfs tot aan het Amerikaanse Hooggerechtshof, die uiteindelijk oordeelde dat de menselijke genen niet gepatenteerd kan worden. Maar ze besloot wel dat patenten op gen-sequenties voor virussen en andere ziekteverwekkers wel beschermd en gepatenteerd mogen worden. (Wat weliswaar een omweg is, maar uiteindelijk ook een manier om “de mens”  te patenteren cq bezitten..als drager van een gepatenteerd virus.

Vergezocht? Misschien wel. Maar ik denk dat wij ons ook bij de grote groep kunnen rekenen van degenen die geen snode plannetjes hebben met de wereld en de rest van de mensheid. En misschien wel van de iets kleinere groep van mensen die zich van geen kwaad bewust is, en denkt dat alles dat ons via het nieuws bereikt, een juiste weergave is van onze realiteit, een opsomming van feiten die op louter toeval zijn gebaseerd.  Ondertussen is het geen nieuws dat iedereen die eigenaar is van het Ebola-gen octrooi deze legaal kan gebruiken om al het overige onderzoek op Ebola te verbieden, met inbegrip van onderzoek voor natuurlijke – en niet-vaccin medische behandelingen . Waaronder het gerucht van een kuur die is gebaseerd op vitamine C.  die zéker in de eerste symptomen van de ziekte gewoon tot genezing zou leiden. Maar dat is dan weer niet te patenteren, dus dat is dan niet nieuwswaardig. Dit is hoe de medische monopolies worden versterkt: “. Een uit de hand gelopen spel van landje pik. Een erg actieve vorm van “neo-imperialisme” Genezing is niet langer het doel, maar een middel. In het spel om de macht is kennelijk alles vervangbaar, ook de menselijke maat.

Het vervelende van dit soort praktijken is dat ze zolang het onder de radar van de mainstream blijft, en desondanks worden ontdekt, de publieke concensus nog altijd is, dat zoiets thuis hoort in de “conspiracy hoek” en paranoïde oproerkraaiers.  Maar ondertussen sijpelen er steeds meer geluiden de mainstream binnen, die het beestje bij haar naam weten te noemen namelijk:  Bio-terrorisme

Dit is overigens de term die is overgenomen van de conclusies van virologen en medische experts, wereldwijd. Maar dat we niet zomaar alles napapegaaien zonder zelf onderzocht te hebben waarom, of de bron te controleren, leg ik u graag voor in de volgende thése:

CDC AtlantaOnlangs werd de met Ebola besmette Dr Kent Brantly onder quarantaine, verplaatst van Afrika naar de CDC’s (Center for Disease Control)  in Atlanta. Voor behandeling zou je denken. En ja, als dit inhield dat de Dr. onder de quasi-juridische rechtvaardiging dat de Amerikaanse regering als “eigenaar” van Ebola dat op dat moment circuleerde in het bloed van Dr Brantly een archivering plaatsvond van zijn bloedmonsters en R & D door de CDC en het Amerikaanse ministerie van Defensie, dan klopt dat.

Iedereen die besmet is met Ebola is volgens “de Amerikaanse  overheid”  in het bezit van  “government property” in de vorm van een gepatenteerd virus.

Dit brengt ons bij de quarantaine kwestie. Zoals de hele wereld inmiddels weet, is het hele volk van Sierra Leone nu onder (hoe zullen we het noemen)  een medische staat van beleg, waar Ebola slachtoffers als aangeschoten wild worden opgejaagd in deur-tot-deur klopjachten.

Ondertussen opereert de Amerikaanse regering nu onder Obama’s executive order # 13674, (op 31 juli 2014 ondertekend)

Dit uitvoeringsbesluit zorgt ervoor dat federale agenten desnoods met geweld iedereen kunnen arresteren en in quarantaine plaatsen die wordt verdacht de symptomen te hebben van een besmettelijke ziekte.

Een deel van de juridische argumenten die betrekking hebben op  eigendom van het Ebola-octrooi voor rechtvaardiging van zo’n quarantaine in het geval van Ebola gaat als volgt: Als een drager van Ebola in je lichaam,  bent u in het bezit van eigendom van de Amerikaanse overheid!

Het feit dat het virus te repliceren is in je lichaam is, juridisch gezien, een schending van het octrooirecht. Omdat u de verstrekker bent van een host-omgeving voor de replicatie van het virus, bent u technisch gezien de federale wetten aan het breken die het kopiëren en verspreiden van gepatenteerde eigenschappen, die in dit geval betrekking hebben op het Ebola-virus,  aan het overtreden.

Nou is het hele idee dat dat in de praktijk dan ook zo gaat is natuurlijk compleet absurd. Voer voor gekkies toch?  Maar waarom komt het dan zo bekend voor? oh ja, wat blijkt? De Amerikaanse overheid en hun clubje, hebben er patent op:  Als u een definitie van gekkies zoekt, neem dan even de moeite om op de link hier te klikken, en u wordt beloond.

De overheid heeft hiermee het volste recht om u te “verplaatsen” ter voorkoming van het schenden van het octrooirecht op het repliceren, distribueren of verspreiden van hun intellectuele eigendom (dwz het Ebola-virus).

bill gatesAls u nog steeds denkt dat dit juridisch argument te krankzinnig is voor woorden, bedenk dan dat het juridische systeem overloopt van advocaten die op dagelijkse basis veel meer krankzinnige argumenten bevechten of verdedigen, met inbegrip van het argument dat de menselijke genen uberhaubt kunnen worden gepatenteerd. En wat te denken van de overheden en medische autoriteiten die uiterst consekwent deze uit krankzinnige juridische argumenten een krankzinnige, irrationele wetgeving handhaven, met inbegrip van het argument dat al die meisjes in Colombia die nu lijden aan stuiptrekkingen en verlamming van het HPV-vaccin zich dit (bij wijze van wetmatigheid)  last hebben van hun “verbeelding”.  Dergelijke verklaringen tarten botweg elke gehechtheid aan gezond denken. En dat is in de regel; geen nieuws.

Volgende keer:  Waarom Africa

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *