Interview Soulvability met Tom Kaypacha Lescher van Pele Report

kaypacha amsterdamPasgeleden was Astroloog en auteur van Paradigm Astrology” Tom ‘Kaypacha’ Lescher op uitnodiging van Shanti Devi Heart Tribe, in den lande.
Voor hij van start ging met zijn workshop in Apeldoorn, stond onze favoriete Hawaiaan een uur na aankomst op Schiphol in Club Lite, Amsterdam “zoals we dat van hem kennen” op magnifieke wijze de bijzondere verschijnselen van deze tijd Astrologisch te verklaren. Naderhand was Kaypacha ondanks een flinke jetlag bereid om aan Soulvability een interview te geven. Voor iedereen die de weekly Pele report altijd via onze site trouw hebben gevolgd, behoeft Tom Lescher geen verdere aankondiging of aanbeveling, maar voor wie net “intuned” kan ik alleen maar het welgemeend advies geven, er eens voor te gaan zitten en te genieten van het interview. Het is niet voor niets dat inmiddels miljoenen mensen wereldwijd zijn reports volgen en naast dat deze fijne man echt iets te melden heeft, je wordt er ook nog eens heel erg blij van.

Dus om met Tom Kaypacha Lescher te spreken: Namasté, Aloha, So much Love <3
Time for some “Astrology for the Soul” Veel kijkplezier.

Speciale dank aan:

Tommy Zwartjes
Magda Wel
Diana van Bergen

Deze video kwam tot stand in zeer prettige samenwerking met Gonda Postma | d’Raadgever, tevens ambassadeur van Earth Academy. Een onderdeel van de New Earth Nation waar Kaypacha ook lid van is, evenals the Heart Tribe. Als inspirator en facilitator van onze transformatie naar een nieuw paradigma roept Kaypacha op tot samenwerking en co-creatie om de overgang van het tijdperk Vissen zo voorspoedig mogelijk te laten overlopen in het Aquarius tijdperk.. We did it! 😉

Over Kaypacha
kaypachaKaypacha heeft meer dan 35 jaar ervaring als astroloog en intuïtieve ontwikkeling
Zijn benadering als helend therapeut op spiritueel, geestelijk, mentaal en lichamelijk vlak door middel van bevrijden van emotionele stress wordt versterkt door de toepassing van Kundalini Yoga en medische astrologie
Naast individuele readings, past hij zijn astrologische kennis ook toe via internationale seminars en lezingen, workshops, als auteur en via zijn inmiddels veel gevolgde en veel besproken videoblog.
Als levend voorbeeld van hoe we als mens weer in balans met onze natuurlijke omgeving ons leven als liefde – en vreugdevol wezen onze vrijheid weer terug kunnen nemen zet hij zijn inspirerende werk voort

Earth Academy heeft zijn 2 uur durende lezing “the New Paradigm Astrology” in Club Lite Amsterdam op video vastgelegd. Voor wie dit gemist heeft en alsnog de gelegenheid wil krijgen om deze bij te wonen, kan via onderstaande link, en met een kleine donatie de gehele lezing bekijken. Wij waren erbij en het is absoluut de moeite waard.
(click to link below)

http://www.movingfilms.nl/payperview/new-paradigm-astrology

Een gedachte over “Interview Soulvability met Tom Kaypacha Lescher van Pele Report”

 1. Een paar goede, actuele onderwerpen worden aangesneden:
  – het mislukken van 2012: het is een proces en niet een datum … volgens mij is er in de laatste jaren HEEL veel veranderd of ben ik de enige? En dan bedoel ik inderdaad een verandering die plaats heeft gevonden in mezelf/onszelf, de innerlijke pole-shift .. niet door externe ascended masters – aliens etc … maar door een innerlijk her-inneren/openheid van/voor het christusbewustzijn … de hemel hier brengen ipv naar de hemel gaan … we zijn het zelf waarop we gewacht hebben, dus moeten we zelf verantwoordelijkheid nemen én volwassen worden … het gaat inderdaad ook om het integreren en in balans brengen van dualiteit (manlijk-vrouwlijk, goed-slecht etc.) in onszelf … door dualiteit te doorzien kunnen we steeds waarnemen en keuzes maken vanuit neutraliteit …
  – je dient bovendien jezelf te healen en je innerlijke demonen te verwijderen, het is veranderen van jezelf, niet van de buitenwereld, die slechts een reflectie is van ons innerlijk … en vaak van onze onwetendheid/onbewustzijn. De wereld verandert als je zelf verandert, maar de wereld veranderen is geen doel op zich. Zolang je buiten jezelf blijft wijzen leef je in illusie (chemtrails, banken, politiek, oorlogen, ebola, MH17 etc.) en blijft de illusie in stand houden door de energie die je er aan schenkt.
  – het systeem dat schaarste creëert, waardoor de meesten van ons verliezen en enkelen winnen: de realiteit is dat er overvloed is en dat we allemaal kunnen winnen als we de juiste keuzes maken, vanuit het welzijn van allen, boven het welzijn van mezelf alleen
  – het systeem wat ons “slaaf” maakt is een systeem van commercie en profijt, daarom is alles wat we doen daar ook op gericht … ten koste van … (vul maar in). Daarom is het belangrijk om je los te maken van het systeem. Unplug! De enige manier waarop we ons daadwerkelijk kunnen losmaken van het systeem is het niet langer gebruiken/zijn van datgene wat ons verbindt met het systeem. Dat is de WETTELIJKE NAAM. Door de wettelijke naam (geregistreerd na geboorte) zijn we deelgenoot en medeplichtig aan het systeem en haar daden, vernietiging van de aarde, armoede, oorlog, uitbuiting, slavernij, onwetendheid etc. Dat betekent dus NIET de NAAM claimen, zoals de soevereine mensbeweging (OPPT/UCC/Common Law) dat voorstelt, maar het afstand doen van de naam. Om dit te begrijpen kun je het artikel Babylon is Fallen eens lezen (of andere artikelen op mijn blog, bv Jane Doe, Overeenkomstig jouw Fraude, Wist je dat..) http://vrijemens.wordpress.com/2014/09/23/babylon-is-gevallen/
  – guardians of the threshold: wanneer we ontdekken wie we zijn, dan zullen we ook ontdekken dat angst een grote illusie is … we stappen over de drempel van de angst-illusie, de sluier is weggenomen … tot die tijd creëren we onze “vijanden/angsten” zelf en projecteren die buiten ons op anderen of instanties en leven in illusie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *