Astrology for the Soul, November 18, 2014

I must pull myself together
And rise up from the ashes,
Rekindling the flame
Of love for all that happens.

Welkom in de nieuw Maan in boogschutter! Een absoluut nulpunt.. Ik associeer het enorm met de Feniks,
die herrijst uit haar eigen as, in het vernietigende vuur van Scorpio om te worden herboren als nieuwe hoop, nieuwe overtuigingen, en nieuwe horizonten! Om die wedergeboorte te bewerkstelligen zal het nodig zijn om afscheid te nemen van al je negatieve emoties, en deze los te laten die kunnen leiden tot oordeel en afgescheidenheid.

Terwijl de spanning in vierkant Uranus/Pluto oploopt tot het exact wordt in januari, en geloof me, er zal genoeg gaan gebeuren om je heen om pissig te worden, geërgerd of teneergeslagen. De vierkant in Lilith zal de ongelijkheid tussen de seksScreenshot 2014-11-22 at 16.26.25en die nog altijd gaande is flink onder de aandacht gaan brengen..evenals ander emancipaties. De boog is het symbool van de zoeker/leraar. Moge je meer waarheden leren, en de vreugde verspreiden die je hierin vindt. So much love..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *