System failure ‘enter’ Shift.

*Het nieuwe systeem, de nieuwe aarde*

01.B7 starstuffEnerzijds merk ik dat er om mij heen steeds meer mensen de moed en  / of het bewustzijn hebben gevonden om zich te verbinden met de eenheid in Alles, door zich los te koppelen van het systeem van seperatie, geld, macht en ego. En zich af te wenden van externe machthebbers en zich juist te verbinden met hun eigen kracht. Het is een onomkeerbaar proces, we keren weer terug naar daar waar alles verbonden is.

 

earth-from-space-3360x2100 (1)Tegelijk zie ik een groeiende groep die deze shift ook voelen, maar dan vanuit angst,, haat en paniek.. door bijvoorbeeld te vluchten in een religie of andere vormen van wij en zij..

De paradox is dat de angst voor onzekerheid in zekere zin, enkel kan bestaan in een paradigma waar alles zich manifesteert vanuit een overtuiging van afgescheidenheid en ego.. Zodra we tot dit inzicht komen zal dat er toe leiden dat we steeds meer de keuze gaan maken om onze schijn zekerheden los te laten en ons lot in eigen handen te nemen.

Screenshot 2014-07-07 at 02.56.46

01.B3Het hoogtepunt van het breken van het oude systeem is aangebroken. Het breken van het systeem in de politiek, de media, de overheid, de samenleving en in onszelf.

Wat is er gaande, waarom en hoe maken we individueel en gezamenlijk ‘ The shift’ Omdat er enorm veel vragen waren, is deze film vandaag online gezet. De aarde heeft nog nooit deze verandering gemaakt, in haar hele historie. Mensen willen graag weten wat er aan de hand is met de aarde, en met onszelf. 

Deze film brengt rust, nu er zoveel paniek is. Deze film brengt helderheid bij alle onduidelijkheid. De omkanteling word helder en duidelijk uitgelegd door een expert in ‘ the Shift’.

Wat is er nu aan de hand? En wat kunnen wij doen?

Belangrijk om dit zoveel mogelijk te delen, te mailen, te twitteren en via Facebook te delen. Elk mens heeft dezelfde vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *