Astrologische jaarprognose 2015

De strijd gaat door met een wankel systeem

TeflonSlope22015 Zet de chaos tussen burger en overheden voort. Het systeem wankelt. Kritieke gebieden zijn de zorgsector en zorgmaffia, alles wat een teflonpak draagt (politie, leger), ziekenhuizen, laboratoria, dierproeven, werk en werkgelegenheid algemeen, Duitsland, de accountancy wereld, alles waar veel gerekend wordt.

Hier gaan beerputten open en worden vingers op de zere plekken gelegd.
Dit duurt tot ongeveer half augustus.

Dan vindt er een accentverschuiving plaats naar het gebied van de politiek, de verdragen, de diplomatie,

controlestaatsamenwerkingsverbanden, de wereld van kunst, mode en schoonheidssalons, en vallen daar spaanders.

Deze grote lijn sfeertekening heeft met de koersen van de Zwarte Maan en ongecorrigeerde Zwarte Maan te maken.

2015 Zet het conflict tussen burger en systeem door van 2014 (zie mijn prognose voor 2014 uit december 2013 op http://www.adamah.nl/).

Ook dit wordt weer een hard jaar met veel geweld en veel mensen zullen zich erg onzeker gaan voelen.

Voor 2014 maakte ik voor het eerst gebruik van zeer veel nieuwe planeten en asteroïden.

De voorspelling was de meest accurate die ik ooit gepubliceerd heb op een schoonheidsfoutje na.

Ik heb voor alle nieuwe planeten een minimale orb van slechts een graad gehanteerd voor planeetaspecten. (en vergeet deze technische info maar)

MH17_with_Su-25_by_Amely_RoseExperimenteel. Zo voorspelde ik aan de hand van die strenge orb een false flag aanslag rond 30 Augustus (d.w.z. twee weken ervoor of twee weken erna) en kwam deze ongeveer zes weken eerder (het neerschieten van de MH17 door Oekraïense jagers vanaf waarschijnlijk een Amerikaans vliegdekschip, volgens een oud NOS-medewerkster) om o.a. de schaliegasprojecten aldaar vlot te trekken – waar de zoon van vice-president Joe Biden de directie van de PR doet.

Voor de planeten waarop ik die verwachting baseerde, een oppositie Typhon-Uranus was een orb van twee of drie graden waarschijnlijk juister geweest.

clean upVan veel nieuw Kuiper belt-planeten, centauren en nieuwe asteroïden zijn pas sinds een jaar of 10 data verzameld, vandaar dat astrologen als ik die daar al mee werken nog regelmatig uitglijders zullen maken.

Desalniettemin wegen deze niet op tegen de veel hogere accuratesse van een jaarprognose algemeen als je er nieuwkomers bij betrekt.

2015 Wordt vooral een zeer instabiel jaar. Goed jaar om oude patronen los te laten, oude mindsets, rommel op te ruimen. Steekwoord “Jackass”.

jackassbamaHet jaar wordt namelijk sterk gedomineerd door Zon conjunct Hidalgo en Maan vierkant Damocles/Echeclus en Mars en oppositie Toro in Schorpioen, de asteroïde die in 2014 voor zoveel geweldsescalatie zorgde.

Toen de voormalige Sovjet Unie uiteenviel in allerlei aparte staten stond de Zon van de USSR conjunct Damocles.

Hidalgo en Damocles zijn vermoedelijk dode komeetkernen die een zeer bizarre omloop om de Zon hebben.

In een persoonlijke horoscoop geven deze hemellichamen het gevoel dat je ineens op ijsschotsen loopt, dat alle zekerheid en vastigheid onder je vandaag wordt geslagen en je nergens grip op krijgt.

jackassDeze krachten kunnen niet worden tegengewerkt.

Het is als op een kar een heuvel afdalen op ruw terrein dat je niet kent, met hoge snelheid waarbij je niet weet hoe het afloopt maar alleen op je zelfvertrouwen kunt sturen, het onbekende nieuwe in.

Militair of bij de politie worden mogelijk zeer grote blunders gemaakt.
Blunders uiteraard in de ogen van het leger of de politie zelf, aangezien voor normale mensen het hele leger een grote onzinnige blunder is.

Wederom zou men extra alert moeten zijn m.b.t. kerncentrales.

fukushima never againOmdat de Zon in Steenbok oppositie de centaur Thereus staat blijft de spanning tussen systeem/politieke macht (Zon in Steenbok) en burger (Kreeft) erg hoog.

Thereus is een rauwe wilde dierlijke energie die het beste kan worden uitgelegd als een dierlijk survival instinct.

In Kreeft oppositie Zon in Steenbok wakkert hij het redde wie zich redden kan aan, wat slecht kan zijn voor de solidariteit.

gmo lobsterOp een hoger octaaf kan dit aspect draaien om milieuactivisme en de bescherming van de rechten van moeders en kinderen tegen de systeemgruwel.
Ook de Monsanto-discussie kan weer oplaaien omdat ook jong leven en landbouwgewassen onder Kreeft vallen.

Voor de lezers van Soulvability door Benjamin Adamah, 31 dec 2014 – 19:27 uur CET Amsterdam.

Benjamin Adamah is redacteur bij Frontier Life , trainer, astroloog en biedt hulp bij stralingsklachten en slaapproblemen. Zijn websites zijn www.dooozz.nl en www.adamah.nl.

Een gedachte over “Astrologische jaarprognose 2015”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *