Astrology for the Soul. Jaarhoroscoop 2015

As I design my new future,
I let go of parts of my past,
The closer I pay attention,
The more I will take what will last

Dit wordt een onvergetelijk jaar! Er zijn nog niet eerder zulke intense aspecten voor het nieuwe jaar geweest sinds duizenden jaren. Zonder dollen…Kijk naar de horoscoop tekening in de Pele report van deze week. Het toont een periode van grote verandering, grote besluiten, grote bewegingen en dramatische gebeurtenissen. Terwijl het een gunstige tijd aangeeft voor creatieve ondernemingen en artistieke projecten, is het raadzaam om zoals de mantra al aangeeft, zal het zeer zijn aan te raden om op je hoede te blijven, bewust en behoedzaam. De Mars oppositie Jupiter heeft de neiging “overboord” te gaan. Dus matiging is je bondgenoot terwijl je je zeker en gestaag richting de nieuwe toekomst beweegt.
Het grote ontwaken is begonnen, zelfontplooiïng is de sleutel en kan enkel leiden tot betere resultaten. Gelukkig Nieuw Jaar. Injoy.

Een gedachte over “Astrology for the Soul. Jaarhoroscoop 2015”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *