Fatale vlucht met AirAsia QZ8501 voorspeld door blogger

Er is in China flink wat tumult ontstaan over de voorspelling van een geheimzinnige Chinese blogger die schijnbaar voorspelde dat de Maleisische luchtvaartmaatschappij AirAsia het volgende slachtoffer zou worden van de eerdere met elkaar verband houdende verdwijning en aanslag op MH370 en MH17 van Malasia Airlines vlak voordat de AirAsia QZ8501 catastrofe zich voltrok. De blogger waarschuwde potentiële reizigers zo’n twee weken voor het tragische incident werkelijk plaats had.

De post die snel op een aantal Chinese forums werd gedeeld hield de gemoederen flink bezig sinds er blijkbaar iemand 13 dagen voor de ramp eigenhandig een negatief reisverbod gaf aan mensen voor een bestemming met een vlucht van AirAsia Airlines.
Hij legde uit dat de daders achter de uit de lucht geplukte MH370 van een andere Maleisische luchtvaartmaatschappij hun pijlen nu gingen richten op AirAsia om zodoende de Maleisische luchtvaartindustrie buiten spel te zetten.
De commotie bleef ook in het buitenland niet onopgemerkt. Het zou allemaal direct verband houden met de VS (aldus een gebruiker van het social media nieuws platform Reddit) in een vertaling van de in het Chinees geschreven orakels, van de mysterieuze Chinese blogger.

reddit

Hiermee was de geest uit de fles en de post ging via social media onmiddellijk viraal. Het meest intrigerende van de post is dat de Chinese onheilsprofeet in zijn waarschuwingen had verwezen naar een schaduw organisatie: “De Internationale Zwarte Hand.”
Wat niet zozeer de naam zou zijn waaronder deze criminele organisatie opereert als wel een veel gebruikte Chinese metafoor indien er gesproken wordt over een wereldwijde schaduw regering. Het zou dan gaan om een in het bestuurlijk hart van onze regeringen geïntegreerde geörganiseerde misdaad. En in dit geval (maar mijn Chinees is ook niet ook niet zo vloeiend) ook nog eens een link naar de VS.. dat gaan de CIA, NATO, UN, Bilderberg, MOSAD, Trilateral commission, Council on foreign relations, City of London het Vaticaan en andere uitvoeringsorganen van de NWO vast niet leuk vinden.

De International Business Times citeert het oorspronkelijke bericht geschreven in het Chinees: “Zwarte Hand kaapte MH370 en schoot MH17 uit de lucht. Dit heeft de op 6 na grootste luchtvaartmaatschappij ter wereld  “Maleisia Airlines” de nek om gedraaid.

Nu is de Zwarte Hand gericht op AirAsia met de bedoeling om ook deze luchtvaartmaatschappij te verpesten. Gemene deler: Maleisië. “Wetend hoe machtig de organisatie van de Zwarte Hand is, stel ik voor dat alle Chinesen hun plannen om te reizen met AirAsia, uitstellen zodat je niet zult verdwijnen zoals de passagiers in de MH370. Ga fijn met vakantie, werken, of een internationale studie doen, maar als je vliegt met Maleisia Airlines of AirAsia, ben je dood, dus wees voorzichtig iedereen”. Aldus de poster die zichzelf “Landlord” noemt. Een naam waar je je bij kunt afvragen of het een aanwijzing betreft naar zijn identiteit of een verwijzing naar zijn kennis en misschien zelfs “inside information” over de betrokkenen in deze controversiële en nog altijd mysterieuze kwestie, waarvan de drie gecrashte toestellen als we op deze informatie mogen af gaan, niet op zichzelf staan.

Je kunt je afvragen in hoeverre deze persoon indien zijn beweringen kloppen, is betrokken bij de uitvoering. Wat is zijn ware motief. Hoe komt hij aan die informatie? allemaal zeer aan speculatie onderhevig. Toch zou je kunnen zeggen dat het voorspellende karakter van zijn waarschuwingen hem toch de nodige geloofwaardigheid geven
Deze “Landlord” werd voor zijn waarschuwing aanvankelijk geconfronteerd met een spervuur ​​van kritiek en werd bestempeld als een “samenzwerings idioot,” forumgebruikers die hem vroegen waarom hij zo overtuigd was van zijn voorspelling.

Burgers blijf weg van die luchtvaartmaatschappij. U kunt zich nog steeds verbergen, iedereen die de post kan zien kan zich nog redden … wees geen slachtoffer, verberg je. Vermijd Maleisische luchtvaartmaatschappij en AirAsia. Het leven is kostbaar en uw veiligheid is belangrijk. “de mysterieuze ‘Landlord’ zoals geciteerd door de International Business Times.

graphic_airasia-qz8501-debris-and-bodiees_heza_30122014

Er is voltallig bewijs dat de Chinese blogger  wanhopig probeerde om zo veel mogelijk mensen bereiken, vaak herhaalde hij zijn boodschap door deze meerdere malen op diverse social media sites en forums te posten. Een paar dagen voor de verdwijning van AirAsia vlucht QZ8501, zou hij blijkbaar zijn inspanningen hebben gestaakt.
Social Network gebruikers  suggereren dat de mysterieuze poster een Chinese beveiligingsbeambte zou zijn, misschien zelfs geheime dienst, of een hacker, die er op de een of andere manier in geslaagd was om gevoelige gegevens te achterhalen en zo het leven van vele mensen wilde redden, met wellicht goede redenen om zijn identiteit of de details van de op handen zijnde catastrofe geheim te houden. Ergens in de schaduwen van de regeringen die ons besturen zoals hen dat wordt opgedragen  zijn er wellicht machten die hier het fijne van weten. En die er alle baat bij hebben dat we het nooit zeker zullen weten. Behalve misschien, die verdomde conspiracy idioten.​

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *