Vrij en Blij uit de crisis met De Blije B

Zaterdag 31 januari 2015 om 20:00 u. De Blije B pilot lezing Op Hodenpijl
Ronald op HodenpijlIn deze lezing legt Ronald Bernard op een simpele wijze uit, waarom veel mensen in een tekort en onvrede leven. Het spoor van geld volgend, komen we bij oorzaken en waarheden die tegen het onwerkelijke aanliggen. Deze lezing geeft uniek – blij nieuws en wordt door Paul en Carla van der Veldt afgewisseld met 6 pakkende songs.

Na de pauze wordt minimaal één primeur voor 2015 gedeeld. Ronald gaat ook dieper in op wat het mens-zijn werkelijk is. En wat we gezamenlijk kunnen veroorzaken aan positieve veranderingen, voorspoed en welzijn. Met De Blije B als nieuwe bank in oprichting, hebben we alles in huis om ons geld uitsluitend dienstbaar te maken aan onze samenleving.

De Blije B wordt een transitiebank van, voor en door mensen. Deze zal effect hebben op ons, de toekomst van onze kinderen, economie, natuur, milieu en meer. De lezing wordt met professioneel beeld en geluid opgenomen voor de productie van een Dvd. Voor deze unieke pilot lezing zijn 250 zitplaatsen beschikbaar. Wees er snel bij, want vol is dan ook echt vol.

Om je voor deze lezing aan te melden klik je hier …….. en om de FLYER te verspreiden klik je hier.Paul en Carla op Hodenpijl

 

Is de lezing nu al volgeboekt? Voor vervolglezingen kan je reserveren via United People contact o.v.v. ‘Reservering De Blije B lezing’.  Je wordt dan automatisch op de hoogte gehouden van de volgende lezingen.

 

> Ronald Bernard is ondernemer. Zijn achtergrond is economie, psychologie, bouwkunde en theologie. Hij werkte ruim 25 jaar in diverse branches. In de financiële sector was dit vermogensbeheer, valuta- en depositohandel. Hij is initiator van De Blije B, een burgerinitiatief van professionals.

> De succesvolle zangers – songwriters Paul (bariton) en Carla (mezzosopraan) van der Veldt, zijn beiden via To Be,Holland’s Got Talent, Opera Familia, het Gouden album Il Canto, Radio, TV en alweer 3 schitterende Theater Tournees een hartverwarmend begrip in Nederland.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *