Dream Vision 1980, of the future, our present.

Het is nu 35 jaar geleden, in 1980 had ik een droom, een visioen, zo helder, die heeft nooit losgelaten.
Op die leeftijd had ik geen flauw benul van politiek, las geen kranten, kortom ik ging flierefluitend door het leven.
Mijn toen gangbare kennis was dus niet van invloed op de droom door eigen gedachtegoed.
Het was in de ochtend, een uur of zes, in de lente.
In mijn droom was ik net zo wakker als dat ik dat overdag ook ben. Het werd dus als zeer reëel waargenomen.
Het staat nu nog op mijn netvlies.
Screenshot 2015-01-19 at 02.12.09
Ik stond op een groot plein met een massa mensen die allemaal verwonderd omhoog stonden te zien. Er waren zeer veel heldere sterren aan de lucht. Ik keek mee en voelde de verwondering onder hen.
Kort daarop verscheen er een grote rode rechthoekige gloed in de lucht, net als een rode strakke vlag, gelijk van kleur, egaal. De rode gloed reflecteerde op de mensen en een angstgevoel werd duidelijk waarneembaar.
Vrij snel daarop “brandde” er een gouden hamer en sikkel in de linker bovenkant van de vlag. Dit schouwspel bleef even maar vrij snel daarop werd het gemarcheer van soldaten luid hoorbaar in de lucht. Het gemarcheer ging samen met lange banen, rood, wit, rood, wit, rood, wit.. van rechts naar links totdat de hele lucht was overlapt.  Oprukkende Westerse legereenheden, onder commando van de VS, gedirigeerd door de schaduwelite, die zo hun lang gekoesterde Agenda 21 ten uitvoer kunnen brengen. De lucht wordt totaal overgenomen door de lange banen van de vlag van de VS. Totale overname en wereldcontrole.
De banen hadden dus de sterren en de rode vlag met gouden hamer en sikkel compleet overlapt.
Grote angst, paniek was heel sterk voelbaar onder de grote massa mensen.
Screenshot 2015-01-19 at 02.12.19
Mijn gezichtsvermogen ging helemaal naar zwart, het was aarde donker, mijn bewustzijn was helder aanwezig. Het voelde als wachten op nieuw beeld. In dit wachten was ik helemaal alleen in de droom, de massa voelde ik dus niet meer.
Eindelijk verscheen er weer beeld, ik stond met heel veel mensen in een lange rij, omgeven door soldaten met wapens. Iedereen werd opnieuw in een nieuw systeem verwerkt. Iedereen, er was geen ontkomen aan en weigeren was niet mogelijk. Het voelde alsof er geen andere keus was, voor het systeem gaan of sterven.
Dat was de droom.
Screenshot 2015-01-19 at 02.14.00
                                           Hoe de werkelijkheid mijn droom binnendrong
In 2014 kwam het Maidanplein op tv in Kiev, Oekraine, meteen kwam de droom weer in me naar boven en herkende dat dit de plek was waar ik me toen bevond. Ik heb het plein in 1980 getekend op schriftpapier met een pen. In het filmpje over de droom wordt deze tekening vergeleken met het plein door het langzaam te laten overvloeien.
Zelf zie ik de sterren als het bondgenootschap van Oekraine met het westen. De EU en de VS hebben beide sterren in hun vlaggen. Kiev denkt dus door aansluiting bij het westen in verbeterde leefomstandigheden te komen. Naief natuurlijk, niet wetend dat ze in een regelrechte val zijn gelopen en nu worden uitgemolken door het westen en schuldafhankelijk gemaakt te worden (de FED, IMF, met geld uit het niets gecreerd) en zo in een valstrik te lopen die is opgezet door de VS en partners.
Het NAVO imperium breidt zich steeds verder uit naar het oosten. Rusland wordt gedemoniseerd en steeds strakker met raketten omsingeld.
Screenshot 2015-01-19 at 02.12.04
De rode gloed kan betrokkenheid van China en/of Rusland zijn, maar kan ook een valse vlag zijn.
De gouden hamer en sikkel zijn wel de symbolen van Rusland. Het staat voor de boeren en de arbeidersklasse. De ster verscheen niet op de vlag, deze staat voor het communisme. Het rood symboliseert denk ik ook agressie, haat. Mensen tegen elkaar opgezet.
Het overlappen van de hele lucht in rode en witte banen is duidelijk “Total Takeover” door Amerika. De witte strepen in een rode lucht (wat ook staat voor ijzer (Iron skies) zou ook een verwijzing kunnen zijn naar HAARP en de wijze waarop die “Total Takeover” zal plaatsvinden.
Dan een duistere periode van onbepaalde tijd. Daar kan ik niet zoveel over zeggen, hier ging alles op zwart in mijn droom.

De duistere periode laat de strijd zien, de vele doden, het op zwart gaan van alles op aarde. Een periode niet weten wat gaande is door alle hectiek.
Dan verschijnt er weer beeld, soldaten begeleiden mensen die in rijen in een nieuw systeem worden gedwongen, er is simpel weg geen keus. Had sterk het gevoel dat de doodstraf stond op weigeren.
Een systeem met een streng, rigide, ijskoud, feodaal, fascistisch en arbitrair karakter.
(Martial law in feite)

Screenshot 2015-01-19 at 02.12.30

Het voelde voor mij sterk alsof mij een blik werd gegeven op een mogelijke toekomst, die voorkomen kan worden, maar daarvoor is het van belang dat de mensheid of een groot deel ervan, op tijd wakker wordt en het spel van misleiding en manipulatie doorziet. Ik hoop zo een bijdrage te kunnen leveren.

Harry Louwen, Leeuwarden

 

gganwo guidestones-age-of-reason the NWO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *