Astrology for the Soul 20 januari 2015

Wanneer het leven me overweldigd
En ik weet niet wat ik doen moet,
Dan is het tijd voor contemplatie en rust te nemen
En niet nog meer hooi op je vork te nemen.

Het is nieuwe maan in Aquarius! Mercurius is retrogade, Jupiter is in Leo, Uranus roert zich..Klaar voor de start, rebelleer! Het hoeft geen geweldadige revoltuie te zijn, het kan een vredige, revolutie zijn van binnenuit, met verrassende effecten op de buitenwereld.
Meestal, is het beide in dit soort transities, dus wees op je hoede. Terwijl we vanuit volledig bewustzijn handelen, zijn we niet langer gevoelig voor controle en overheersing door de externe autoriteiten. De tijd is rijp om ons te berheffen naar het volgende level waar de verwarring en gekte van het huidige paradigma ons niet langer kan beïnvloeden…Yes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *