If our love for money comes first, where does that leave our children?

If our love for money comes first, where does that leave our children?

Wat is vrijheid als we accepteren dat het gaat zoals het gaat? Wat is vrijheid als we alle ellende voorbij zien komen in de hoop dat we zelf nooit geraakt worden? Wat is vrijheid als er geen respect heerst? Wat is vrijheid als mensen alleen aan zichzelf denken en compleet vergeten waar anderen doorheen gaan? Wat is vrijheid eigenlijk als we niets doen voor onze medemensen die hun vrijheden door machtsmisbruik verliezen? Het is gemeen, het mag niet gebeuren en toch,  het gebeurt wel!

Wat is jouw vrijheid eigenlijk echt waard als er elke dag duizenden kinderen in ellende bij komen? Hier in Nederland. Het land waar jij woont, waar je wellicht ooit trots op was. Wat is vrijheid als we denken dat de overheid het nog wel eens een keer oplost? Ze doen niets, het enige wat ze doen is de mensen nog verder onderdrukken en mooie verhaaltjes ophouden waar jij in gelooft? Waky waky!

Help iedereen die is opgestaan voor vrijheid. Verbinden en samenwerken is waar het nu om draait. Niet denken: ach, morgen weer een dag. Nee, genoeg is genoeg! Actie! Met een simpele support laat jij ook weten dat het jou een zorg is.

Even klikken op plaatje en daarna kiezen voor je social media account naar keuze. En wil je meer info? Scroll dan naar beneden… Wie weet help je jezelf er ook nog mee. Want alles is WIN-WIN gemaakt. Je kan er alleen maar goed mee doen.

Nogmaals: If our love for money comes first, where does that leave our children?

Support Fusionworld door onderstaande link via facebook, linkedIn of Twitter te delen:

Digitil Signal for Children

hearts

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *