BOUGHT

Over de BOUGHT film:

bustedHier is iets dat we alle Soulvability lezers op het hart willen drukken om te kijken. Je staat namelijk op het punt om uit te vinden dat Wall Street letterlijk een aandeel heeft genomen in jouw gezondheid en deze met dikke winsten heeft doorverkocht. Geloof alleen maar niet dat jouw gezondheid en die van je familie en dierbaren daar beter van wordt.

Dit verhaal speelt zich af in Amerika, maar je zult zien dat wat daar gebeurt, hier ook aan de gang is. Maak je geen illusies. De TTIP staat voor de deur.

De complete industrie die zich corperatief richt op voeding, vaccinaties, medicijnen, jouw zorgverzekering en de hele gezondheidszorg is een multi-miljarden business, die helaas wat Joris Luijendijk ook al in the City of London concludeerde: is gedreven door hebzucht, en grove winsten op de korte termijn. Waarin deze industrieën zich gedragen als een gelegaliseerde Cosa Nostra, met iets minder bloedige executies en afrekeningen dan hun Siciliaanse concurrenten. Ze maken iedereen al decennia wijs dat het hen om mensenlevens gaat, en dat klopt, zolang die maar inwisselbaar zijn voor geld. De BOUGHT docu, gunt haar kijkers een heldere kijk in de duistere analen van een gruwelijke kartelvorming die uw gezondheid en levenskwaliteit verziekt, terwijl zij er beter van worden.

Cost of business

Interviews met vooraanstaande researchers en experts op het vlak van medische, holistische en natuurgeneeswijze toen alles aan wat er werkelijk speelt en zal ook worden onthuld. De zeer schokkende waarheid komt boven water. Het zal je niet verbazen, maar de bevestiging ervan zal je niet onberoerd laten,

Bottomline van deze film is in de laatste plaats om je bang te maken, het is vooral om je te informeren en je daarmee de kans te geven, jouw claim op je eigen gezondheid terug te nemen. Een mooie quote uit BOUGHT, gedurende een van de interviews is:

This is not an angry fight, this isn’t a war. Despite what the media wants you to believe. This is in fact an incredible undertaking of community, that is happening. 

Ga er maar eens goed voor zitten en kijk hoe je dit dodelijk gevaar succesvol kunt afwenden. De film is de komende drie dagen te bekijken via deze link: <HIER>

Onlangs was in tegenlicht te zien hoe frauduleus en misleidend deze handel in onze gezondheid en onze levens is, waar geldt: Hoe meer schade aan ons wordt toegebracht, hoe beter voor business. Dit zou weleens de belangrijkste documentaire kunnen zijn die je tot nog toe zag.

klik op plaatje om de film te kijken
klik op plaatje om de film te kijken

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *