Astrology for the Soul. 17 maart 2015: Eclipse report

It’s time for me to generate,
A brand new sense of Self,
To bring in my dreams and other things,
To the planet I love so well.

 

De lol houdt niet op op deze bijzondere planeet van ons. Zo gauw als we een 3 jaar durende Uranus/Pluto vierkant hebben afgerond, treden we het Eclipse seizoen binnen. Vandaag, een klein uur vóór de Equinox (De Son gaat in Ram) krijgen we een totale zonne eclips, die over heel Noord Europa tot IJsland toe is waar te nemen. Gedurende die tijd gaat de maan door haar balsamische fase. De komende dagen zijn bij uitstek de ideale dagen voor retraite, contemplatie, meditatie droomtijdreizen en naar binnen gaan (en dat is het wel zo’n beetje haha)

In plaats van terug te blikken op als het einde van een chaotische tijd, richt je liever op het nieuwe, waarin we onszelf opmaken om vanuit het nu, een prachtige tijd tegemoet te gaan die we met onze eigen handen, vernuft en innerlijke leiding kunnen opbouwen.
Wees niet bevreesd voor de gevoelens van verlies of verwarring. Vertrouw liever op een plan, een model met complexe doch organische structuren waarin we de ruimte creëren om ons steeds verder hierin te bekwamen en te ontwikkelen. Als we dit ons eigen maken als een nieuwe vorm van taal, begrip wijze van verbindende communicatie, dan brengen we onszelf in linie met deze nieuwe energie, waarin we ons erfgoed claimen om de co-creators te worden waarvoor we hier met zijn allen zijn.. Blessings op jullie unieke reis, naar onze gezamenlijke oneindige bestemming.

Kaypacha

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *