BENNEYs DEBUNKER – Crywolf

 

benjamin-adamah_bewerkt-1
Column – BENNY’s DEBUNKER  Benny’s Debunker is een column van Benjamin Adamah. De eerste Benny’s Debunkers verschenen bij Niburu,inmiddels jaren geleden. De geprinte Debunkers verschijnen in Frontier Life, het nieuwe Green Life Style magazine dat Frontier in januari 2015 lanceert. Online verschijnen Debunkers bij Soulvability.nl en Wanttoknow.nl.Adamah is energie-trainer,cultuurfilosoof en helpt met zijn bedrijf DOOOZz mensen van stralingklachten en slaapproblemen af. Websites: www.dooozz.nl en www.adamah.nl

Begin maart zwierf er een wolf door Nederland. Hij kwam over de grens ergens bij Emmen en struinde door Drenthe en Groningen tot hij Eemshaven bereikte. Eenmaal een blik op de zee en de prachtige, nu nog onbedorven en steenkoolcentraleuitstootvrije Waddenhemel te hebben geworpen, maakte de wolf rechtsomkeer richting Duitsland.

Intussen waren Teeven en Opstelten een bonnetje van 4,7 miljoen gulden kwijt dat met 50.000 euro (102.000 gulden) in twee dagen boven water werd gevist door enkele computerjongens en ging de vroeg 19de eeuwse wet van Jette Klijnsma in. Overal veranderde deze wet de positie van de allerarmsten in de samenleving in dezelfde als die van de eenzame wolf.

Nergens welkom, niets te vreten, geen recht meer op voedsel of onderdak. Op de radio hoorde ik een nieuwslezer op zijn stoel wippend alsof hij net een plugje in had gebracht verkondigen dat de Duitse politie de wolf met rubberkogels wil gaan beschieten om hem een lesje te leren en wil chippen om hem overal te kunnen volgen. En ik twijfel er niet aan dat Jette Klijnsma de wolf zal korten op zijn uitkering als hij zelf geen moestuintje aanlegt.

Screenshot 2015-03-18 at 22.24.51Wat hierbij het meeste wringt is wellicht dat schieten met rubberkogels en chippen. Hoezo schieten om de wolf “een lesje te leren”. Gedurende zijn hele tocht door Nederland heeft het dier geen vlieg kwaad gedaan. Welke les moet hij dan leren? En waarom. Ja, je moet vooral met rubberkogels op zo’n dier gaan schieten en hem najagen om hem hevig in de stress te gaan chippen. Elke hondenbezitter weet dat je dan Cesar moet bellen die dan minstens drie maanden in je tuin moet bivakkeren om die stress en daarmee de kunstmatig ingeponste agressie weer uit dat dier te trainen.

Als ik zo de sociale media volg, zijn ontzettend veel Nederlanders die met rubberkogels op Klijnsma, zouden willen schieten om haar een lesje te leren en zijn minstens zoveel Nederlanders die Opstelten en Teeven willen chippen. Zodat we precies weten aan welke crimineel ze een gouden handdruk van ons belastinggeld geven en of ze het bonnetje niet kwijtraken. Het is een vreemde onlogische en onbegrijpelijke wereld aan het worden en intussen hoop ik voor de wolf dat ze hem nooit te pakken krijgen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *