Er was eens, een atoombom

atomic fakeIn de documentaire onderaan die artikel, de waarheid over kernenergie. Het zou aantonen dat Atoomwapens pure volksverlakkende angstzaaierij zijn. Met enige scepsis maar toch ook wel benieuwd waar de maker van deze docu zijn bevindingen op zou baseren bekeek ik met groeiende verbazing en interesse de video van meer dan 3 uur. Ik werd verrast door het overvloedig bewijs dat kernkoppen een wassen neus blijken te hebben. En dat we jarenlang met deze geschiedvervalsing zelf bij de neus zijn genomen. Maar waarom? Veel van de nucleaire explosie video’s hebben we allemaal al eens gezien, in de veronderstelling dat we naar “the real thing” keken. Wat in de video echter totaal wordt gedebunkt, en waarbij hard wordt gemaakt dat we al die jaren naar volledige vervalsingen hebben gekeken met behulp van model bomen, huizen en auto’s die op een filmset tot ontploffing worden gebracht, op een filmset ergens in de jaren vijftig. Iets waarmee de mensen in die tijd met alleen zwart wit tv, en geen mogelijkheden om beelden per frame te bestuderen, en in kinderlijk vertrouwen in de echtheid van wat hun ogen hen vertelde, nog vrij makkelijk een rad voor ogen te draaien viel.

Zo werd bijvoorbeeld de vernietiging van Hiroshima en die van Nagasaki niet het resultaat van een grote nucleaire explosie, maar eerder het gevolg van een brand bommen tapijt vergelijkbaar met die van Tokyo destijds.

De honderden of duizenden jaren van straling “In de praktijk, niet meer dan een theorie” zoals voorspeld door nucleaire wetenschappers werd bij Hiroshima al direct ontkracht aangezien vegetatie binnen een maand na de bombardementen alweer begon te groeien en het Japanse volk begon bijna onmiddellijk begon met herbouwen! Sommige nucleaire fysici beweren zelfs dat de frauduleuze nucleaire wapens uitsluitend gebaseerd zijn op de technische onmogelijkheden van kernsplijting. Waarbij materiaal dus niet kan verbranden zonder het activeren van de noodzakelijke kettingreactie, die slechts theoretisch bestaat. Top kernfysicus Galen Winsor legt in dit baanbrekend document uit hoe kerncentrales in wezen gewoon stoom centrales zijn,met niets anders dan de meest effectieve maar ook duurste manier om water te koken. Hij maakt het idee van “nucleaire kernsmelting” of “nucleair afval,” met de grond gelijk. Tijdens zijn presentaties eet hij live voor de ogen van het publiek zelfs een groot stuk radioactief afval. Zijn professionele mening is dat de angst voor nucleaire straling ongegrond is en vooral bedoeld om mensen bang te maken om een paar machtige organisaties totale controle over ’s werelds meest waardevolle energiebron te garanderen. Edmund Matthews en Greg Carlwood wijzen je de weg door het labyrint van bedrog dat atoomwapen wedloop heet. Dus check deze verhelderende documentaire en laat een reactie achter over wat je vind van deze nucleaire hoax. Ook hier wordt een zoveelste wapen van psychologische oorlogsvoering tegen het publiek, de mensheid, zichtbaar. De andere reden voor deze globale nepperij is dat het tot op de dag van vandaag werd gebruikt om miljarden uit de economieën te laten verdwijnen om de illusie van schaarste te handhaven. Met nog altijd enige reserve houdt de maker van de video een overtuigend relaas. Als dit echt allemaal klopt dan is dit de zoveelste alweer in een lange reeks van misleiding op grote schaal, zoals IS, Broeikas effect, Zure Regen, 9-11, Charlie Hebdo, MH17, ISO normeringen, H1N1, Wallstreet, de FED, Ebola, de Arabische Lente, de Crisis en Sinterklaas om er maar een paar te noemen. Allen dienden deze het doel om iedereen als schuld slaven te creëren met een lage levensstandaard en geen tijd om te onderzoeken hoe we worden opgelicht.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *