Tenli Shalom?

Een moedige Amerikaanse jongeman van Joodse afkomst komt op voor de Palestijnse medemens. Wat er vervolgens gebeurt grenst aan het absurde..

De handelswijze van de Israëlische politie in deze situatie is opzienbarend. Deze mate van agressie naar tegenstanders van de gevestigde orde, toont het ware gezicht van de Zionistische Likud partij die in Israél aan de macht is. Voor de stem van de rede is daar overduidelijk geen plek. Wel voor een extreme vorm van Nationaal Socialisme kennelijk..
Het staat haaks op het beeld van de herdenking van 4 mei waar de Joodse gemeenschap een bijzondere pek inneemt vanwege het onmenselijk leed van de deportatie van miljoenen Joden. Waarbij een heel volk alles werd afgenomen en waarvan er volgens de geschiedenis boeken 6 miljoen in vernietigingskampen zijn omgebracht. Regelmatig bereiken ons buiten de reguliere media kanalen om, aanhoudend beelden die aantonen dat het er op lijkt dat de huidige staat Israel niet veel van de geschiedenis heeft geleerd.

palestina recognised

 

Zo zijn er vanuit mijzelf gezien onbegrijpelijke overeenkomsten met de genocide op een heel volk waarbij wij in Nederland zelf toe keken hoe farizeeërs en omgekeerde Zeloten zo’n 75 jaar gelden het Joodse volk hun plek in deze wereld misgunden, met de wijze waarop de regering van Israel nu om gaat met het Palestijnse volk. Waarin ik dan ironisch genoeg ook nog de staat Israél kan vergelijken met de Romeinse bezetter van 2000 jaar geleden en de Zeloten plotseling de Palestijnen blijken te zijn..
Hoe kun je spreken van het beloofde land, als je het vervolgens laat regeren door arrogante dommekrachten, die hun gelijk slechts beargumenteren met agressie en intimidatie? Imperius Rex is zó 100 n. C..

 

A Jew Stands up for Palestine. You Wont Believe what Happens NextYoung American Jew Stands up for Palestine. You Won’t Believe what Happens Next

Posted by Shaykh Muhammad Abdul Jabbar on dinsdag 15 juli 2014

Ashkinazis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *