TUIG. Verwijdert uw aangekoekte bullshitresten tot ver tussen de oren. Bestel nu.

Ook zo’n last van desinformatie en staatspropaganda? Geen nood, want voortaan is er: TUIG !! TUIG verwijdert zelfs de hardnekkigste virale campagnes + officiële TV versies van de realiteits consensus uit de cerebrale cortex en uw thalamus!! Onderzoek toont aan dat uw zelfstandig denkvermogen zich al na een uitzending significant begint te herstellen. Kritisch denkend en wakker door het leven gaan is een lastige klus maar vanaf nu niet meer:
TUIG is erkend door de Onafhankelijke Media Groep en wordt u aangeboden vanuit de Catacomben van Den Haag. Maar wacht er is meer.. Lachen is gezond en stimuleert bovendien de cognitieve functies en is een werkzaam bestanddeel in de verwijdering van geconditioneerde lethargie. Met de gecombineerde kracht van Paul Van Der Sluijs en Benjamin Adamah en keiharde vitalifeiten.nl bent u binnen de kortste keren weer helemaal terug van weggeweest en net zo alert als gamechangers, zinzoekers en kantelaars als; Robin Ketelaars TM Lianne den Ouden TM en Geert Kimpen TM Maar wacht.. Als u nú bestelt krijgt u niet alleen deze bevlogen denkers er zomaar bij, maar ook nog eens een waanzinnig verrassingspakket van artiesten, politici en de mystery guest!! Met TUIG beleeft u een ware doorbraak in uw comfortzone. Dankzij dit unieke gepatenteerde programma hoeft u nooit meer in te schakelen op hersenverwekende staatspropaganda, TUIG verwijdert  zelfs uw aangekoekte bullshit resten tot ver tussen de oren. Bent u toe aan de Ommekeer ? Bestel dan nu voor slechts 5 euro (ja u leest het goed):
via http://ommekeer-nederland.nl/agenda-de-onafhankelijke-pers/ uw kaartje.

affiche af.1

 

Een gedachte over “TUIG. Verwijdert uw aangekoekte bullshitresten tot ver tussen de oren. Bestel nu.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *