Wanbetaler?!

Hoezo beslagvrije voet??

Het CJIB schijt daar op. Voor je het weet betaal je de incassokosten over deurwaarderskosten, over de boete van het Zorginstituut Nederland, (wat een cynische sadistische naam is voor een instelling met zo’n instelling.) voor de opgelegde ziektekosten premie die in 8 jaar tijd, zoals zoveel andere geprivatiseerde diensten drievoudig werd verhoogd..terwijl onze inkomsten bevroren werden, waardoor je vooral dankzij de boetes van het CJIB die zich heel vlot verdubbelen, al heel snel in een neerwaartse spiraal terecht komt. Een aanhoudende terreur die via je brievenbus je dag, daarna je week en al gauw je leven vergalt. Vooral zodra de incassokosten eenmaal de negatieve spiraal inzetten. Eigen schuld? Als mijn leven vooral bestaan heeft uit werken en geld in de economie pompen!? Als ondernemer loop je dan tegen de lamp omdat de bank die we met zijn allen hebben mogen redden voor 15mld teveel, je keihard heeft opgelicht. Banken worden gered terwijl de top “allemaal zonnenkoninkjes” hun bodemloze zakken vullen.. en je als burger in dit feodale systeem zult boeten zodra je je slavenbestaan niet meer kunt bekostigen. Deurwaarders maken miljarden winst met hun maffiapraktijken. De belastingdienst gaat daar nog eens over heen. En de Dons in het pluche die dit verzonnen hebben hangen schaterlachend de “mooie jongen” uit, van Ons Geld. Fuck you patjepeejers. galbakken,, hyena’s, varkens, ratten, parasieten en kakkerlakken van een NSBers daar in Den Haag!!! Fuck you very much! Wanbetaler? Wat dacht je van Wanbeleid? Chronisch wanbeleid!! Door jullie! Vervallen Staat der Nederlanden. Met je dreigbrieven, waarmee je mijn huis en mijn hart vol stort. Waar is de Liefde, waar is de dankbaarheid voor al die vrijwillige belastingbijdragen zodat jullie er iets van konden maken? Het goed zouden beheren, en jullie zouden houden aan jullie zorgplicht. Maar wat hebben jullie ermee gedaan?  Het is een schandelijke vertoning geworden, wij betalen mee aan de schade en schande die deze wereld regeert. Die zich hiermee verrijkt. Ik wil mijn geld terug. Al een hele tijd, maar ik krijg het niet.. Wie is er hier nu een wanbetaler!? 

Deze reclame werd mede mogelijk gemaakt door: Uw overheid en in naam der Koning.

2 gedachten over “Wanbetaler?!”

  1. Ook wij worden geplaagd door het Zorg Instituut Nederland en dankzij hun/ABP traagheid, begonnen met een achterstand van €1400. Gelukkig wordt er niet gedreigt met deurwaarders ed.

    De grap is, dat wij in het buitenland wonen en hier vrije geneeskundige verzorging zouden hebben, maar in 2006, kwam uit de koker van een of andere minister, dat als je betaalt wordt door een Europees land, je aan dat land ziektekosten moet betalen, hoezo krom, een zgn vluchteling betaalt slechts €79 of helemaal niet.
    Maar ff rap uit de EU.

    Op deze manier worden we dus allemaal genaaid door Rutte en zijn baksmaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *