Ons geld: Interview met Martijn Jeroen van der Linden.

De Ommekeer- Nederland ( www.ommekeer-nederland.nl ) houdt al enige tijd, iedere maandag in café de Libertijn in Den Haag, (onder de reuk van het binnenhof) debat avonden, waarin het probleem van geldschepping en het merkwaardige alleenrecht van de banken ‘een particuliere bedrijven sector” dat wereldwijd een exponentiële schaarste veroorzaakt met een vernietigend resultaat.
Zo’n typisch product van de Angel- Saksische financiële sector is de crisis.

De hele sociaal-democratie in Europa wordt afgebouwd in naam van de crisis. Een crisis die voorgesteld wordt als een schuldencrisis van de soevereine staten maar die in feite een financiële crisis is van een systeem dat volkomen kleptocratisch en crimineel is. Een crisis veroorzaakt door een gedereguleerd financieel kapitaal dat speculeert met de miserie van de mensen. Hoe meer landen er bankroet gaan, hoe meer dit systeem zich verrijkt.

Zo was er op 15 juni jl. de informatie avond met als thema: Geld komt uit het niets.  Die avond bogen Ad Broere, Martijn Jeroen van der Linden en Joost Niemöller zich over de mogelijke oorzaken en ook de oplossingen voor dit probleem. Hiervoor had Tilasmi Frigge (de Ommekeer) eveneens de Onafhankelijke Pers uitgenodigd om voor de nuance de heren met kritische te bestoken. Soulvability was indien u er niet was , gelukkig wel en hield na afloop met enkele aanwezigen van die avond een interview.

In dit filmpje is Martijn Jeroen van der Linden aan de beurt om en paar dringende vragen te beantwoorden over kennis van zaken die onze overheid, politiek, mainstream media en zelf on onderwijs ons al zo’n honderd jaar onthouden.

Op de achtergrond wordt helaas iets te enthousiast na gepraat over de gesprekken van die avond. Ook ontbrak deze keer een camera man waardoor ik met een helaas minder professionele opname genoegen heb moeten nemen dan u wellicht van ons gewend bent. Het zij zo. We gaan voor de inhoud tenslotte. En Martijn van der Linden heeft wel degelijk iets te melden.

Ook een avond van de Ommekeer bijwonen in de Libertijn? Meldt je dan <HIER> aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *