Presentatie over het geldmonopoly

Beste lezers van Soulvability

Op vrijdag 11 september aanstaande zal vanuit de Alkenhorst te Alkmaar door Mario Visinescu van Wil Nu, een onthullende en uiterst leerzame presentatie worden gegeven voor iedereen die geInteresseerd is in de machinaties van de gijzeling van de wereldeconomie. Die uiteraard sterk ingrijpt in het dagelijks leven van velen.

In 2008 kelderden de effectenbeurzen wereldwijd door de gevolgen van de kredietcrisis.
Mario geeft in een heldere lezing inzicht in zijn scherpe visie op de oorzaken en de krachten hierachter. Deze lezing biedt vele inzichten in de manier waarop wij jarenlang werden misleid.

cartoon_bilderberg

Het bijzondere van de kennis die Mario na zijn jarenlange research met u deelt, is dat het in tegenstelling tot vele andere economen die de oorzaak en de veroorzakers adresseren, Mario het niet hoeft te hebben van suggestie. Alles in deze lezing is aantoonbaar onderbouwt. De waarheden in deze lezing zouden uw wereldbeeld weleens drastisch kunnen veranderen of bevestigen.

De lezing beperkt zich echter niet tot een treffende analyse van de bewuste oorzaken van de zich herhalende scenario’s achter economische crisis, die in een ver verleden al wetenschappelijk werden ontwikkeld. Mario komt ook met de relatief eenvoudige oplossing hiervoor.

Het is daarom belangrijk dat deze informatie een zo groot mogelijk publiek bereikt.
De lezing is een uitgelezen kans om de opname bij te wonen die gebruikt zal gaan worden in de informatieve videopresentatie, waarvan we hieronder alvast de pitch vertonen:

1.

Om alvast een tipje van de sluier te lichten presenteren wij u hierbij een interview waarin Mario een stukje vertelt over waar hij in de lezing (veel) dieper in zal gaan.

2.

In een van zijn recentste artikels wordt wederom feilloos aangetoond hoe de veroorzakers van wereldwijde crisis en schaarste hun eigen (gekochte) media in zetten om rookgordijnen op te zetten en zelf buiten schot te blijven.

3. http://www.soulvability.nl/2015/08/26/de-beur-is-een-door-de-fed-opgeblazen-hete-luchtbel/

De presentatie voor documentaire wordt opgenomen op vrijdag 11 september tussen 13.00 u en 17.00 u.

Dit evenement mag u niet missen. De toegangsprijs is vijf euro, ook korting d.m.v. NS groepsvervoer is mogelijk, zijnde € 7,00. Geef u zo spoedig mogelijk op. Vol is vol: info@wilnu.nu. U ontvangt dan een betalingsverzoek plus verdere info.
www.wilnu.nu

Met vriendelijke groeten,

Arjan Gelder (Tel. 06 403 32 423).
Wil Nu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *