noNOnSens op Prinsjesdag 2015

Landgenoten, verheugt u op een historische Prinsjesdag. Hierin zal voor de eerste maal in de geschiedenis het establishment met échte en daarmee ook kritische vragen worden bestookt. Voor volk en vaderland. Door het volk. Ja de mainstream media is er natuurlijk zoals vanouds ook weer bij. Maar u heeft voor het eerst de keuze om in te schakelen op informatie in plaats van deceptie en desinformatie. Echte journalistiek dus. Gehanteerd volgens de richtlijnen van de journalistieke code van Bordeaux. 15 september vanaf 12:00 uur. Zit u bij ons EERSTE RANG. Bent u klaar voor uw hoognodige dosis werkelijkheid? Tune in op noNONSens Prinsjesdag. Was getekend: De Gezamelijke Onafhankelijke Pers.

De alternatieve media heeft de handen ineengeslagen en zal op Prinsjesdag, dinsdag 15 september, van 12.00 tot 18.00 uur een live stream programma verzorgen, zonder de vage onzin van de NOS, met een ander geluid en perspectief op de maatschappij van vandaag! Het evenement staat ook op facebook aangekondigd. De initiatiefnemers zeggen zelf:

Wij zijn het oeverloze gewauwel van de NOS en de commerciële roeptoeters tijdens de jaarlijkse live verslaggeving van Prinsjesdag meer dan zat. We zien niet uit naar de zalvende commentaren op het optreden van de Oranjekliek. Ook niet naar de opiniemakers die de Miljoenennota 2016 hoe dan ook weer positief gaan spinnen, terwijl ze daarin worden gesponsord door de monarchistische monopolisten die de als democratie vermomde corpocratie aansturen.
En daarom doen we het dit jaar gewoon zelf!

Wat mogen jullie van Ons verwachten? Als het aan Ons ligt  de derde dinsdag in september de échte vragen beantwoord. Vragen over zaken die ons dagelijks leven beïnvloeden. Die door mensen die wij de leiding hebben gegeven om binnen het instituut van de politiek het volk te vertegenwoordigen, dat tegelijk een aansturend onderdeel is van een falend systeem. Een van de herkenbaarheden van een falend systeem is een mainstream (corperate) media die aanschurkt tegen de prestidigitateurs die met hun gewenst gedrag evenals het wild enthousiaste publiek hun rol vervullen bij het in stand houden van de illusie dat we in een democratie leven. Wij zijn echter de Onafhankelijke Pers, wij brengen verslaggeving zonder Oranje-franje. We ontmaskeren de illusionisten van de machtselite.
Met kritische vragen, boeiende gasten, scherpe interviews en vermaak, live vanuit ‘hartje Den Haag’. Op 15 september valt er dus wat te kiezen! Volg dus onze live verslaggeving “noNOnSense Prinsjesdag”via onze YouTube stream.

NONOnSens prinsjesdag

En wat valt er dan te zien? Een middag lang live nieuws uit Den Haag; interviews met gasten in de studio; straatreportages en snoeiharde columns. Interactie is voor ons vanzelfsprekend, kom naar onze studio of doe mee via social media of de live-chat.
Zo’n onafhankelijk media-offensief is nog niet eerder vertoond in Nederland, we hebben het hier dus over een echte ‘first’ in het traditionele medialandschap!

Help ons door dit bericht te delen zodat velen live kunnen mee kijken op Prinsjesdag.

We Are Change. Rotterdam
JDTV nieuwsbullet
De Ommekeer Nederland
Soulvability
De Lange Mars
Vitalifeiten

UPDATE:

Hieronder kunt u de volledige uitzending van Prinsjesdag 2015  terug kijken. De NoNOnSens versie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *